Ngembangkeun Solusi Parangkat Lunak sareng Horizon Oasis

pamekaran parangkat lunak

Internét parantos nyandak giliran pikeun nyandak kami platform desentralisasi anu ngamungkinkeun pamaréntahan anu sami ku pangguna anu sami anu ngagunakeun struktur ieu. Nya sapertos kitu Horizon Oasis, perusahaan anu ngurus nawiskeun solusi parangkat lunak pikeun nyandak téknologi blockchain sareng kecerdasan jieunan langkung caket dina sajumlah ageung perusahaan di dunya kalayan tujuan pikeun ngadukung pangusaha dina jalanna pikeun suksés.

Tapi… Naon Horizon Oasis?

Logo Horizon Oasis

Kantor pusatna di Uni Émirat Arab (Dubai), Horizon Oasis lahir di 2019 ngariung sareng kang NU NGADEGKEUN Cristian Carmona anu parantos ngarepkeun sajumlah ageung proyek anu aya hubunganana sareng nyiptakeun téknologi anyar ngembangkeun produk inovatif anu tiasa nyiptakeun nilai di jalma. Cristian nunjuk kana desentralisasi salaku tihang dasar pikeun memberdayakeun jalma sareng mingpin parobihan anu hébat di dunya.

Internét, blockchain sareng kecerdasan buatan!

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun di luhur, dina sababaraha taun ka pengker gerakan anu sanggup ngaleungitkeun sadaya halangan anu aya nalika ngaksés téknologi tangtu parantos dihudangkeun sareng ieu anu leres-leres anu ditawarkeun ku blok ngahijikeun jalma dina ékosistem pamaréntahan sosial anu tiasa nyingkahan manipulasi dina nyandak kaputusan pikeun langkung milih anu tangtu sakelompok jalma.

kecerdasan jieunan

Horizon Oasis nyiptakeun sareng ngembangkeun produk nganggo kecerdasan buatan sareng téknologi blockchain pikeun ngagancangkeun kamekaran sajumlah ageung proyék saalam dunya sahingga ningkatkeun pangalaman pangguna dina sagala aspek; Hal ieu ngamungkinkeun ngaoptimalkeun sajumlah ageung sistem sareng nyederhanakeun prosés pikeun ngalancarkeun operasi platform sareng halaman wéb.

Horizon Oasis nyiptakeun sareng ngembangkeun produk berteknologi tinggi

Kalayan tim ahli téknologi Horizon Oasis ngagaduhan pamekar sareng insinyur anu hébat dina blockchain pikeun nganteurkeun produk sareng jasa anu leres-leres tiasa ngarengsekeun masalah sareng ngadorong ideu inovatif dina dunya digital. Rentang alat anu tiasa didamel sareng ngembangkeun perusahaan ieu cukup lega; Dihandap ieu kami nunjukkeun sakedik perkawis naon anu caket ku Horizon Oasis pikeun nempatkeun dirina salaku perusahaan terkemuka dina pamekaran téknologi anyar sareng solusi dina masalah digital

Diantara sadaya produk sareng jasa anu ditawarkeun Horizon Oasis pikeun sababaraha bidang digital anu béda, urang tiasa nyorot sababaraha produk ieu dina ékosistem blockchain, nyiptakeun kontrak pinter dina blockchain Ethereum, ngembangkeun buktina aplikasi saham, aplikasi dompét, robot sareng algoritma bisnis, simpul induk, simpul validasi, grup pinter, diantara seueur pilihan séjén pikeun nawiskeun rangkeian alat-alat bernilai tinggi anu teras-terasan dina pamekaran pikeun kapentingan sadaya pangusaha anu hoyong angkat ka tingkat salajengna.

Visi cakrawala Oasis

Sakumaha anu parantos urang tingali, Horizon Oasis menonjol pikeun ngajantenkeun téknologi canggih tiasa diakses ku para ahli boh anu ngamimitian. nguatkeun filsafat inklusif anu parantos nyirikeun perusahaan ieu ti saprak lahir, éta sababna unggal dinten aranjeunna paduli nyieun sareng ngembangkeun produk dina standar kualitas pangluhurna anu merhatoskeun kabutuhan pasar ayeuna, nawiskeun alat anu berharga pikeun ngamajukeun kamekaran perusahaan alit sareng ageung sakumna dunya.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.