Pangsa pasar Windows 10 terus tumuh dina April

Microsoft

April mangrupikeun sajarah sareng tiap tiap bulan anu parantos kami parantos gaduh inohong adopsi pikeun Windows 10. Dina sinar-X gancang, urang tiasa nyarios yén sistem operasi Microsoft anu anyar terus berkembang dina hal pangsa pasar sareng beuki caket, step by step lalaunan enya, ka Windows 7, parangkat lunak anu masih gaduh pangsa pasar caket 50%.

Pangsa pasar Windows 10 dina akhir April nyaéta 14,35%, nampilkeun kamekaran dibandingkeun sareng Maret 0,20% anu henteu hartosna pertumbuhan anu hébat, tapi éta hartosna neraskeun sareng langkung caket kana Windows 7. Kalayan pangsa pasar ieu, sistem operasi anyar Microsoft ngajaga posisi kadua, ningali Windows XP di kajauhan ku pangsa pasar 9,66%.

Dihandap ieu kami nunjukkeun pangsa pasar tina sistem operasi anu béda dina pasaran;

Windows

Windows 7 tetep kaleungitan pangsa pasar, tangtosna, sareng sasih April ieu tinggal 3,10% dibandingkeun sareng bulan saacanna. Turunna ieu, anéh henteu saluyu sareng naékna Windows 10, anu nunjukkeun yén seueur pangguna ninggali Windows 7 pikeun muka sistem operasi anu sanés atanapi salaku léngkah panengah pikeun ngapdet sorangan dina waktosna kana parangkat lunak anyar ti Redmond.

April henteu janten sasih anu saé pikeun Windows 10 sabab sanaos terus tumuh dina hal pangsa pasar, kamekaran ieu minimal. Muga-muga pikeun bulan Méi sistem operasi anu anyar bakal bertumbuh deui sacara kuat, ogé ngamangpaatkeun kanyataan yén éta bakal janten salah sahiji bulan terakhir pikeun tiasa ngapdet deui sacara gratis.

Naha anjeun parantos ngomean komputer kana Windows 10 anu énggal?.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.