Browser anu paling aman pikeun Windows

Pilihan browser parantos ningkat kana waktos. Sanaos kaseueuran pangguna teras-terasan bet ngamanpaatkeun sababaraha pang populerna sapertos Chrome atanapi Firefox. Tapi aya seueur pilihan anu tiasa dipilih pikeun komputer Windows anjeun. Salah sahiji aspek anu penting pisan nyaéta kaamanan. Kituna, di handap ieu kami masihan anjeun panyungsi anu paling aman.

Ku cara kieu, upami anjeun paduli khusus ngeunaan kaamanan sareng karusiahan, panyungsi ieu sayogi pikeun Windows mangrupikeun pilihan anu saé kanggo dipertimbangkeun. Hatur nuhun ka aranjeunna anjeun tiasa napigasi sareng katengtreman ati, terang yén éta mangrupikeun pilihan anu aman pisan.

Kaamanan sareng privasi mangrupikeun dua aspek anu beuratna dina panyungsi ieu. Janten urang tingali kumaha aranjeunna nyandak tindakan tambahan pikeun mayungan dua aspek pangguna ieu. Hal anu seueur ngahargaan positip. Upami anjeun milarian panyungsi anu anyar, pastina éta bakal dipikaresep ku anjeun.

TOR Browser

TOR Browser

Ngawangkong ngeunaan panyungsi anu aman pikeun Windows hartosna nyarioskeun ngeunaan Tor Browser. Éta panginten mangrupikeun salah sahiji pilihan anu paling populér pikeun paling pangguna. Mangrupikeun panyungsi anu nempatkeun kaamanan sareng privasi pangguna salaku prioritas utama na. Janten urang bakal ningali kumaha aranjeunna nyandak seueur tindakan pikeun nangtayungan aranjeunna sabisa-bisa.

Browser ieu dikembangkeun dina kernel Mozilla, anu tanggung jawab énkripsi unggal paket data anu kaluar tina komputer urang. Sadaya ieu tanpa pangguna kedah nganggo VPN. Janten ieu ogé ngaheéat urang. Ku cara kieu, aranjeunna mastikeun yén teu aya anu terang ti mana paket data ieu asalna.

Mangrupikeun panyungsi anu saé, kalayan desain anu saé anu gampang dianggo. Sareng éta urang tiasa ngalakukeun sadayana anu dilakukeun ku panyungsi anu sanés, tapi ku cara anu langkung aman sareng pribadi. Pilihan anu saé pikeun diperhatoskeun. Kusabab berkat anjeun anjeun bakal browsing sacara anonim sepanjang waktos.

Wani Browser

Wani Browser

Pilihan anu sanés anu parantos penting dina waktosna. Éta mangrupikeun proyék sumber terbuka, anu mangrupikeun gagasan tina salah saurang pendiri Mozilla. Tujuan utamina nyaéta masihan pangguna pangalaman wéb anu aman. Éta dumasar kana mesin Kromium, sanaos parobihan parantos ditambihan, khususna dina bidang kaamanan.

Hatur nuhun kana ieu, pangguna henteu kedah nganggo ekstensi pikeun ngajagi privasi atanapi kaamananna. Salaku tambahan, kedah dicatet yén éta mangrupikeun panyungsi anu gampang pisan kanggo Windows. Janten anjeun moal ngagaduhan masalah sareng éta, éta ngagaduhan kagunaan anu hébat.

Salah sahiji aspek anu paling dikoméntarkeun ku pangguna nyaéta pameungpeuk iklan anu parantos dilebetkeun.. Éta diaktipkeun sacara standar sareng menonjol pikeun janten épéktip pisan sareng kuat, sabab anjeun moal ningali iklan naon waé nalika anjeun ngotéktak éta.

Sakumaha anu parantos kami sebutkeun, kaamanan ogé penting, aranjeunna ngajagi kalayan meungpeuk skrip, anti malware atanapi alat phishing sareng seueur deui. Hal anu saé nyaéta urang tiasa ngatur éta dina setélan pangotéktak.

Browser Privasi epik

Browser Privasi epik

Katilu, kami mendakan nami sanés anu pastina katingalina wawuh pikeun seueur anjeun. Éta mangrupikeun panyungsi anu saé anu tiasa urang pasang dina Windows sareng éta nempatkeun privasi pangguna di luhur anu sanés. Salah sahiji ciri utamina nyaéta ngahapus jasa Google, janten perusahaan moal tiasa ngalacak naon anu dilakukeun ku pangguna.

Mangrupikeun panyungsi anu sok dijalankeun dina modeu browsing pribadi. Naon deui, sacara standar fungsi Do Not Track diaktipkeun. Sadaya cookies atanapi data anu aya hubunganana sareng pamilarian dileungitkeun saatos urang nutup sési browsing. Janten lumayan efektif dina hal ieu sareng urang henteu kedah hariwang ngeunaan data ieu.

Browser ieu pikeun Windows nganggo konéksi SSL sabisana. Kami ogé ngagaduhan pameungpeuk iklan anu diwangun, anu tiasa dianggo sampurna. Salajengna, aranjeunna nyatakeun yén henteu aya inpormasi ngeunaan pangguna anu disimpen. Janten urang tiasa browsing sacara pribadi kalayan tenang kalayan browser ieu. Gampang dianggo, ngagaduhan desain anu saé sareng ngajagi privasi pangguna maksimal.

Google Chrome

Google Chrome

Browser Google mangrupikeun pilihan anu paling populér di pasar, sanaos peramban kontroversial. Salami mangtaun-taun, seueur panilitian parantos nunjukkeun yén éta mangrupikeun pilihan anu aman pisan. Aranjeunna gaduh seueur alat anu sayogi pikeun ngajagi kasalametan pangguna, tina panyambung, dugi ka padamelan anu dilakukeun ku perusahaan dina hal ieu.

Padahal, browser pikeun Windows parantos nampi seueur kritik pikeun privasi. Kusabab, sakumaha seuseueurna anjeun parantos terang, éta mangrupikeun panyungsi anu dikenal pikeun nyimpen seueur data ngeunaan pangguna. Hal anu henteu ngayakinkeun sadaya pangguna.

Mangrupikeun panyungsi anu saé, kalayan seueur kamungkinan, sanaos rada beurat dina hal ukuran sareng konsumsi sumberdaya. Tapi éta mangrupikeun pilihan anu aman, sanaos privasi henteu ngagaduhan peran anu pasti sapertos kieu. Janten saé kanggo terang. Upami anjeun milarian kaamanan, tapi privasi henteu merhatoskeun anjeun, maka éta mangrupikeun pilihan anu saé pikeun diperhatoskeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.