Perbarui PowerShell kana versi pangénggalna anu sayogi ku paréntah ieu

PowerShell

Upami anjeun resep ngagunakeun garis paréntah dina Windows, kamungkinan anjeun parantos terang PowerShell, alat anu kalebet sacara standar dina sistem operasi pikeun ngalengkepan Komando Ajakan, sareng anu ngamungkinkeun langkung seueur dina tingkat kode ogé pikeun pilihan akhir sareng kamungkinan alat.

Tapi, masalah sareng PowerShell nyaéta sacara standar bahkan dina Windows 10, versi anu rada lami (biasana versi 5) tina paréntah paréntah nyarios kaasup, anu henteu ngijinkeun saloba anu ayeuna. Urang parantos ningali ti baheula kumaha cara ngaunduh sareng masang PowerShell 7tapi sigana langkung gampang pikeun ngalakukeun éta langsung tina alat éta nyalira.

Janten anjeun tiasa sacara gampang ngamutahirkeun PowerShell kana vérsi pangénggalna

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, dina hal ieu panginten langkung nyaman atanapi langkung gampang pikeun ngapdet PowerShell nganggo paréntah anu saderhana, janten prosésna bakal dilaksanakeun sacara otomatis. Kukituna, anjeun tiasa gancang kéngingkeun vérsi pangénggalna ngeunaan paréntah paréntah sanésna naon éta.

Pikeun ngalakukeun ieu, anjeun kedah mimiti mimiti PowerShell kalayan idin administrator Pikeun sagalana jalan, teras dina garis paréntah anjeun kedah ngalebetkeun hal ieu dituturkeun ku tombol enter, sareng antosan sababaraha detik pikeun unduhan sareng pamasangan versi pangénggalna parantos parantosan.

iex "& { $(irm https://aka.ms/install-powershell.ps1) } -UseMSI"

Perbarui PowerShell

Windows PowerShell
Tulisan anu aya hubunganana:
Janten anjeun tiasa ngagentos PowerShell ku command prompt dina taskbar Windows 10

Sakali ieu réngsé, anjeun ngan ukur kedah ngantosan pembaruan réngsé pikeun ngaraosan versi stabil terakhir PowerShell anu sayogi pikeun komputer Windows anjeun.

Kumaha parios vérsi anu dipasang

Di sisi anu sanésna, upami anjeun hoyong verifikasi yén PowerShell parantos diénggalan leres, atanapi anjeun kedah terang vérsi anu anjeun ngagaduhan prosesor paréntah, anjeun kedah tuliskeun ieu di garis paréntah dituturkeun ku tombol enter, sareng anjeun bakal otomatis ningali vérsi na:

Get-Host | Select-Object Version

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   andre tavarod cenahna

    excelente