Kumaha parios naha Windows 10 diaktipkeun dina komputer naon waé

Windows 10

Dinten ayeuna, Windows 10 mangrupikeun sistem operasi anu paling sering dianggo. Seueur jalma sareng perusahaan nganggo éta dina komputerna, sabab salian ti modéren, éta ngagaduhan seueur fitur anu tiasa manpaat pisan dina sababaraha kasus.

Nanging, pikeun ngaraosan lengkep sistem operasi ieu, perlu kéngingkeun lisénsi ti éta. Dina kaseueuran kasus, pabrik ngempelkeunana sareng alatna, tapi anu sanésna aranjeunna kedah dipésér nyalira. Kusabab ieu, urang bakal nunjukkeun kumaha anjeun terang naha Windows 10 anjeun diaktipkeun atanapi henteu iraha waé.

Pariksa naha Windows 10 anjeun diaktipkeun

Sakumaha urang disebatkeun, dina hal ieu Dina raraga mikaresep sadaya fitur sareng fungsi Windows 10, disarankeun pisan pikeun diaktipkeun. Janten, anjeun bakal ngagaduhan fitur pangénggalna sareng anjeun bakal tiasa ngaropea pakakas anjeun. Dina pengertian ieu, nalika komputer anjeun henteu ngagaduhan lisénsi sistem operasi anu sah, saatos sababaraha lami windows sareng watermarks biasana mimiti némbongan nunjukkeun yén Windows kedah diaktipkeun, tapi sanajan éta henteu némbongan, komputer anjeun panginten Windows henteu diaktipkeun.

Dina raraga parios ieu, anjeun kedah aplikasi setélan kabuka, tiasa diaksés ngalangkungan ménu mimiti atanapi ku mencét Windows + I dina keyboard. Salajengna, dina ménu utama, anjeun kedah pilih pilihan "Anyarkeun sareng kaamanan" sareng, sakali lebet, dina ménu sisi, buka "Aktivasina".

Pariksa naha Windows 10 diaktipkeun

Windows 10 Pro
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha ngarobih konci produk dina Windows 10

Di jero, anjeun kedah ningali bagian anu saluyu sareng aktivasina. Upami diaktipkeun, anjeun moal ngalakukeun nanaon sareng detil saluyu bakal ditayangkeun di lapangan. Y, Upami henteu diaktipkeun, inpormasi bakal ditingalikeun dina cara ngaktipkeun sistem. Kanggo ngalakukeun ieu, anjeun kedah ngalebetkeun konci aktivasina atanapi lebet nganggo akun pikeun ngaktipkeunana. Dina hal teu ngagaduhan konci, sajabi ti lisénsi anu dijual ku Microsoft dina sababaraha kasus panginten disarankeun kéngingkeun lisénsi OEM, anu Teu aya produk anu kapendak..


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.