Kumaha terang upami komputer anjeun ngagaduhan patch anu uninstalls Flash Player

Adobe Flash Player

Saprak awal 2021, Dukungan téknologi Adobe Flash Player réngsé, ngalangkungan dimungkinkeun pikeun nyiptakeun halaman wéb interaktif mangtaun-taun dina cara anu kawilang saderhana, sanaos karugian anu ditawarkeunna perkawis HTML atanapi basa pamrograman anu sanés, kusabab seueur kerentanan anu ditepikeun.

Sareng, nalika leres éta kénéh masih aya alternatif pikeun terus nganggo éta, saleresna jaba ageung ayeuna henteu meryogikeunana sareng tiasa dianggo tanpa éta, janten ti Microsoft aranjeunna ngaluarkeun pembaruan anu ngaleungitkeun dukungan resmi Adobe Flash di Windows. Di dieu kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha terang naha apdet ieu dipasang dina komputer anjeun atanapi henteu.

Pilarian terang upami komputer anjeun ngagaduhan tambalan anu ngaleungitkeun Adobe Flash Player

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, penting pikeun terang upami anjeun ngagaduhan tambalan ieu kumargi éta tiasa nimbulkeun ancaman serius pikeun kaamanan komputer upami anjeun teras-terasan ngagaduhan dukungan Flash Player. Nanging, anjeun teu kedah hariwang kumargi dimungkinkeun pikeun parios gampang.

Pikeun ngalakukeun ieu, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta, di tim anjeun, buka Setelan (Windows + I)> Ngamutahirkeun sareng kaamanan> Pembaruan Windows> Tingali riwayat pembaruan, anu anjeun bakal kéngingkeun daptar sadaya pembaruan anu dipasang dina komputer kanggo dipidangkeun.

Patch pikeun miceun Adobe Flash Player dina Windows

Tungtung Adobe Flash
Tulisan anu aya hubunganana:
Naha anjeun masih peryogi Adobe Flash dina panyungsi anjeun? Janten anjeun tiasa nganggo ayeuna éta henteu sayogi

Dina daptar ieu, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta parios naha pembaruan nganggo labél parantos dipasang dina komputer anjeun KB4577586, anu mangrupikeun tambalan pikeun ngaleungitkeun Adobe Flash Player. Dina daptar, éta bakal ditingalikeun dina bagian apdet séjén, sanaos leres yén anjeun kedah milarian sacara manual diantarana. Upami nembongan, éta hartosna yén Adobe Flash Player parantos henteu dipasang deui dina komputer anjeun, janten, anjeun moal tiasa nganggo halaman wéb anu dumasar kana téknologi ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.