Pembaruan anyar pikeun Windows 10 diarahkeun kana gim

gaya-6

Windows 10 nampi pembaruan énggal pikeun vérsi na dina PC anu kuring bakal nambihan fitur anyar anu ditujukeun pikeun pamekar sareng tukang kaulinan. Khususna, anu ditawarkeun pembaruan ieu nyaéta kontrol mutlak kana panyingkronan gambar nangtung (ogé katelah V-Sync) ngagunakeun téknologi monitor sapertos G-sink y FreeSync sareng tingkat pigura per detik (FPS).

Kalayan pembaruan énggal ieu anu dikaluarkeun ku Microsoft, pangguna Windows 10 bakal ngagaduhan pilihan pikeun muka konci tingkat pigura tina kaulinan sareng aplikasi anu ngamangpaatkeun Platform Aplikasi Universal (UWP), anu ti ayeuna ogé bakal ngagaduhan dukungan pikeun Nvidia's G-Sync sareng AMD's FreeSync.

Sanaos ieu mangrupikeun dua pilihan anu biasa ditingali ku pamaén PC dina kaulinan vidéo anu ayeuna, dugi ka ayeuna aranjeunna henteu tiasa dilaksanakeun dina UWP. Kaulinan sareng aplikasi anu hoyong ngamanpaatkeun fitur anyar ieu aranjeunna kedah nganggo tambalan pembaruan. Dina bagian perusahaan Microsoft, diarepkeun yén pertandingan salajengna sapertos Gears of War Ultimate Edition sareng Forza Motorsport 6: Apex nampi paningkatan anu cocog pikeun fitur anyar ieu.

Ngamangpaatkeun pengumuman éta, Microsoft ogé badé ngumumkeun pikeun taun ieu kadatangan seueur gim anu bakal nganggo DirectX12 API pang anyarna. Kakuatan perpustakaan ieu, dikombinasikeun sareng pigura muka konci sareng dukungan pikeun G-Sync atanapi FreeSync, ngajangjikeun pangalaman kaulinan sareng kinerja anu saé. Ogé aya dukungan kanggo mods y overlays dijanjikeun ku kapala divisi perusahaan, tapi pikeun ngamimitian anjeun, ieu mangrupikeun warta anu saé.

Naha anjeun ngagaduhan kasempetan pikeun nyobaan gim nganggo fitur anyar ieu? Caritakeun kami ngeunaan pangalaman anjeun.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.