Splash!: Otomatis milari sareng ngarobih wallpaper anyar dina Windows 10

Windows 10

Salah sahiji pilihan kustomisasi anu paling jelas anu aya dina vérsi paling anyar tina Windows 10 nyaéta kamungkinan ngarobih wallpaper pikeun desktop, dibarengan sareng layar konci, berkat anjeun tiasa masihan éta langkung jelas pikeun tim, sareng pastina langkung saé tibatan anu sumping sacara standar nganggo sistem operasi.

Nanging, anjeun panginten henteu terang naon wallpaper anu badé dianggo pikeun komputer anjeun sareng anjeun langkung resep nganggo poto tina Internét. Sareng, dina hubungan ieu, salah sahiji portal anu pang alusna janten Unsplash, halaman wéb dimana jutaan sareng jutaan gambar anu tiasa dianggo deui disimpen, naha sababna seueur fotografer nganggo éta pikeun ngalaan sampelna. Di dieu anjeun tiasa mendakan sadayana, diantara lain wallpaper, sareng ieu justru anu nimbulkeun Splash!.

Operasi na cukup saderhana, sareng dina hal ieu tiasa dibandingkeun sareng sababaraha aplikasi anu muncul dina sistem operasi sanés sapertos macOS. Salaku bakal urang tingali, éta masihan kamungkinan otomatis milarian sareng ngaunduh wallpaper keren pikeun Windows, ogé nerapkeunana pikeun waktos anu parantos ditangtoskeun.

Milarian wallpaper sareng jadwalkeun parobihanana gratis ku Splash! pikeun windows 10

Dina hal ieu, operasi Splash! éta lumayan lah. Sakali aplikasi na dipasang dina Windows 10, upami anjeun mukakeunana hiji-hijina hal anu anjeun bakal tingali nyaéta gambar anu ditéangan sacara acak sareng éta tiasa janten pas pikeun tim anjeun, dumasarkeun kana galéri wallpaper anu kalebet Unsplash. Éta kedah dilarapkeun sacara otomatis kana desktop tapi, Upami anjeun henteu resep anu anjeun parantos pilih, anjeun ngan ukur kedah mencét sareng wallpaper anyar bakal diunduh otomatis.

Pamuter Workstation VMWare
Tulisan anu aya hubunganana:
VMWare Workstation Player, aplikasi anu saé pikeun mesin virtual

Ku cara saderhana ieu, wallpaper éta sacara otomatis bakal robih janten anu énggal anu diunduh tina Internét unggal dinten, sering masihan touch komputer kana komputer anjeun. Nya kitu, upami hiji dinten anjeun langkung resep ngarobihna, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta ngakses aplikasi teras pencét kana gambarna.

Santika! pikeun Windows 10

Mindahkeun file ku FTP
Tulisan anu aya hubunganana:
Tilu klien FTP anu pangsaéna pikeun Windows 10

Nanging, Santika! Éta henteu lirén di dinya, tapi teras saléngkah deui ngamungkinkeun anjeun milih pilihan konfigurasi anu béda tina batang anu némbongan di handapeun. Ku ngaklik ikon gear anjeun bakal tiasa milih upami anjeun hoyong wallpaper dilarapkeun kana layar konci atanapi desktop (Anjeun tiasa ogé milih duanana), sajaba ti milih folder dimana wallpaper bakal diunduh atanapi dipilih sabaraha sering anjeun resep tukang dirobah janten anu salajengna otomatis.

Di sisi séjén, pikeun nembongkeun hasil anu pangsaéna, sacara standar aplikasi nembongkeun wallpaper anu aya hubunganana sareng alam sareng cai. Ieu kusabab éta tag anu anjeun milari basis data Unsplash ku. Ayeuna, upami aya topik séjén anu narik perhatian anjeun, sareng anjeun langkung resep kuring milari wallpaper anu aya hubunganana, Anjeun tiasa sacara gampil milih ku ngaklik tombol saringan anu nembongan di gigireun tombol konfigurasi di handapeun. Anjeun ngan ukur kedah ngalebetkeun tag anu anjeun pikahoyong pikeun dipilarian dina basa Inggris, sareng upami anjeun hoyong, pilih résolusi unduhan sareng éta parantos siap.

Kumaha ngarobih idin
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha cara ngahambat pamasangan aplikasi dina Windows 10

Ku cara kieu, ngarobih komputer anjeun langkung gampang, sabab dimungkinkeun henteu ngan ukur pikeun ngarobih wallpaper komputer sacara otomatis tapi ogé pikeun ngajadikeun otomatis milarian sareng ngaunduh tugas. Ogé kedah dicatet yén dina hal ieu aplikasi na gratis sareng sayogi kanggo diunduh langsung di toko Windows 10, tapi kalebet iklan, janten upami anjeun hoyong aksés sadaya fungsi anu maju sareng ngaleungitkeun iklan éta, anjeun kedah ngalangkungan pamayaran, tapi sadaya pungsi anu kami ngajelaskeun tiasa leres kalayan versi gratis.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.