Ngahémat waktos nganggo FileZilla kalayan pintasan keyboard na

FileZilla

Nalika ngatur file dina sérpér jauh nganggo FTP, salah sahiji solusi anu paling sering dianggo nyaéta FileZilla, penjelajah file nganggo protokol ieu anu ngagampangkeun konéksi anu relevan sareng sinkronisasi antara komputer klien sareng sérver tujuan.

Dina hal ieu, FileZilla gaduh antarbeungeut anu cukup visual, tiasa dilakukeun sacara praktis sadaya tindakan nganggo mouse. Nanging, upami anjeun buru-buru kana sababaraha kasempetan éta panginten langkung gancang nganggo pintasan keyboard anu dilebetkeunnana, sabab ku cara ieu teu kedah milarian ikon anu nuduhkeun unggal tugas atanapi nganggo bilah ménu, anu tiasa ngahémat waktos lumayan gumantung kana tugas anu kedah dilaksanakeun.

Terang sadaya potong kompas keyboard anu ngagaduhan FileZilla

Sakumaha urang disebatkeun, dina hal ieu potong kompas keyboard dina klien FileZilla lumayan kapaké, kumargi aranjeunna ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeun paling seueur tindakan tanpa nganggo ikon anu saluyu. Janten, anjeun bakal tiasa nyambung deui, ngapdet, nyiptakeun diréktori sareng seueur deui tanpa nyéépkeun waktos, ngan ukur nganggo keyboard komputer anjeun.

Spésifik, FileZilla gaduh pintasan keyboard ieu standar:

Trabasan kibor Función
F2 Ganti ngaran file anu dipilih
F3 Milarian file jauh
F5 Perbarui tampilan file sareng folder lokal sareng jauh
tab Pindah kana tampilan salajengna
Alt + Panah Turun Mindahkeun barang anu ayeuna dipilih kana barang anu sami nami dina panel anu sanés
Alt + Panah Panah Arahkeun hiji garis dina tampilan tangkal (sami sareng panah ka luhur), arahkeun ka folder indungna dina tampilan file
Ctrl + B. Tambihkeun tetengger
Ctrl+Shift+B Ngatur tetengger
Ctrl + C Ngeureunkeun operasi ayeuna
Ctrl + D. Éta dipegatkeun tina sérver
Ctrl + E Tembongkeun file anu ayeuna nuju diédit
Ctrl + Kuring Saringan Daptar Diréktori
Ctrl + M. Mindahkeun manual
Ctrl+Shift+N Ngadamel diréktori anyar
Ctrl + O. Aktipkeun perbandingan diréktori
Ctrl + P. Antrian prosés
Ctrl+Q Kaluar
Ctrl + R. Sambungkeun deui kana sérver
Ctrl + S Buka Manajer Loka
Ctrl + T Buka tab anyar
Ctrl + U Ngajaga timestamp file anu ditransfer
Ctrl + Y. Toggle Navigasi Singkronisasi
Ctrl + W. Tutup tab
Entrar Mindahkeun barang anu ayeuna dipilih upami file atanapi ngalegaan upami diréktori
Ctrl + Pg Naék / Pg Turun Pindah kana tab salajengna / saméméhna
Kajeun jamparing Mindahkeun hiji barang dina panempoan ayeuna
Panah handap Mindahkeun hiji barang ka handap dina tampilan ayeuna
Kénca panah Upami teu aya nanaon dina panempoan file, naék hiji tingkat dina tampilan tangkal
Jamparing katuhu Turun hiji tingkat dina tampilan tangkal, upami aya subfolders, nanaon upami teu aya. Pencét sakali ngalegaan titik anu rubuh. Mencet deui nurunkeun anjeunna.
Mindahkeun file ku FTP
Tulisan anu aya hubunganana:
Tilu klien FTP anu pangsaéna pikeun Windows 10

Ku cara kieu, nalika anjeun badé ngalakukeun salah sahiji tindakan anu disebatkeun dina tabel, anjeun tiasa nepi ka dinya langkung gancang sareng ngan ukur nganggo keyboard tina komputer


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.