Pintasan keyboard pikeun Catetan Lengket dina Windows 10

caket Catetan

Sticky Notes parantos janten salah sahiji aplikasi pang populerna di Windows 10. Jutaan pangguna ngagunakeun aplikasi catetan ieu dina komputerna. Microsoft sering ngamutahirkeun aplikasi, kalayan fitur anyar. Dina salah sahiji anu pamungkas, pintasan keyboard parantos dikenalkeun anu ngamungkinkeun urang nganggo dina cara anu langkung raoseun.

Kituna, di handap ieu kami bakal ngobrol ngeunaan jalan pintas keyboard ieu anu mana meunang leuwih seueur tina Catetan Lengket dina komputer Windows 10. Éta bakal ngijinkeun anjeun ngalaksanakeun sababaraha tindakan langkung gancang. Siap terang jalan pintas ieu?

Pintasan keyboard aktip dina versi 3.0 tina Sticky Notes pikeun Windows 10. Janten penting pikeun parios yén kami parantos masang vérsi ieu dina komputer, pikeun tiasa ngagunakeun éta. Upami anjeun henteu gaduh, perbarui aplikasi. Fungsi ieu parantos asalna ti dinya. Jalan pintas keyboard naon anu urang ngagaduhan?

Jalan pintas keyboard Lengket

  • Jantenkeun kecap atanapi téks kandel: Ctrl + B
  • Téks ngagurat: Ctrl + U
  • Huruf miring: Ctrl + I
  • Pasang téks dina modeu strikethrough: Ctrl + T
  • Salin kecap atanapi téks lengkep: Ctrl + C
  • Motong téks atanapi kecap: Ctrl + X
  • Témpél téks: Ctrl + V
  • Candak (robih kana téks): Ctrl + Z
  • Balikan deui sababaraha tindakan: Ctrl + Y
  • Pilih sadaya téks: Ctrl + A
  • Laksanakeun pamilarian: Ctrl + F
  • Ngadamel catetan énggal: Ctrl + N
  • Hapus hiji catetan: Ctrl + D.
  • Tutup jandela: Ctrl + W
  • Ngadamel daptar dina catetan: Ctrl + Shift + L

Kalayan pintasan keyboard saderhana ieu urang bakal tiasa nganggo Sticky Notes ku cara anu langkung raoseun dina komputer. Éta saderhana pisan, sareng kaseueuran urang panginten kenal sareng aranjeunna, sabab aya dina platform anu sanés. Hatur nuhun ka aranjeunna urang bakal tiasa ngahémat waktos nalika nganggo aplikasi. Kumaha saur anjeun ngeunaan aranjeunna?


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.