Ieu mangrupikeun pintasan keyboard anu paling narik upami anjeun nganggo Microsoft Edge dina Windows 10

Microsoft

Sababaraha dinten ka pengker kami nunjukkeun naon éta pintasan keyboard anu langkung menarik, sareng anu urang sadayana kedah terang, tina Windows 10. Dinten ieu kami bakal nunjukkeun anjeun langkung seueur jalan pintas keyboard anu bakal ngaluarkeun anjeun tina masalah sareng di luhur sadayana bakal ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun sababaraha hal kalayan langkung gancang, sanaos waktos ieu dianggo di Microsoft Edge, Panyungsi wéb anyar Microsoft sareng anu bakal kami mendakan dina Windows 10.

Upami anjeun salah sahiji pangguna parangkat lunak anyar, ieu dipikaresep ku anjeun janten merhatoskeun pisan sareng sacara serius nimbangkeun percetakan pintasan keyboard anu bakal anjeun tingali di handap sabab tiasa ngabantuan pisan langsung.

  • Alt + F4:Tutup jandela ayeuna
  • ALT+D: Badé kana palang alamat
  • ALT + J: Koméntar sareng laporan bug pikeun Microsoft
  • ALT + Spacebar: Menu Jandéla (ngaleutikan, maksimalkeun pungsi, nutup, jst)
  • ALT + Spacebar + N: Ngaleutikan jandéla anjeun damel
  • ALT + Spacebar + X: Maksimalkeun jandéla anjeun damel
  • ALT + Panah Kénca: Buka halaman sateuacanna tina tab ayeuna
  • ALT + Panah Katuhu: Buka halaman salajengna dina tab ayeuna
  • Panah luhur / turun / kénca / katuhu: Gulung ka arah anu saluyu, dina halaman anu anjeun tingali
  • Panah tukang (backspace): Buka halaman sateuacanna tina tab ayeuna
  • Ctrl ++: Ngazum gede ku 10% dina kaca ayeuna
  • CTRL + -: Zum kaluar ku 10% dina halaman ayeuna
  • Ctrl + 0: Reset zum ka 100% dina halaman ayeuna
  • CTRL + F4: Tutup tab ayeuna
  • CTRL + W: Tutup tab ayeuna
  • CTRL + pencét: Buka tautan dina tab anyar
  • Ctrl + 9: Pindah kana tab terakhir (contona, upami urang gaduh 20 tab dibuka, jalan pintas ieu robih kana tab nomer 20)
  • CTRL + Tab: Pindah kana tab salajengna, ti kénca ka katuhu
  • CTRL + Shift + Tab: Pindah kana tab salajengna, ti katuhu ka kénca
  • CTRL + Shift + B: Tembongkeun / sumputkeun palang paporit
  • CTRL + Shift + K: Buka tab anyar di tukang
  • CTRL + Shift + P: Buka jandela browsing swasta anyar
  • CTRL + Shift + Urang Sunda: Ngaktipkeun / nganonaktipkeun modeu maca
  • CTRL + Shift + T: Balikkeun tab panungtung anu kami parantos tutup
  • Ctrl+A: Pilih sadayana
  • CTRL + D.: Tambahkeun situs ayeuna kana paporit
  • Ctrl + E: Mimitian milarian wéb tina palang alamat
  • CTRL + F.: Mimitian milarian téks dina halaman ayeuna
  • Ctrl+G: Buka daptar bacaan
  • Ctrl+H: Buka riwayat browsing
  • CTRL + kuring: Buka karesep
  • CTRL+J: Buka daptar unduh
  • Ctrl+K: Duplikasi tab ayeuna
  • Ctrl+L: Buka palang alamat
  • CTRL + N: Buka jandela anu énggal
  • CTRL + Urang Sunda: Muatkeun deui halaman ayeuna
  • Ctrl+P: Kanggo nyetak
  • Ctrl+T: Buka tab anyar
  • Konci bumi: Pindahkeun ka luhur halaman
  • Konci tungtung: Pindahkeun kana tungtung halaman
  • F5: Muatkeun deui halaman ayeuna
  • F7: Mimitian navigasi nganggo caret
  • tab: Maju ngalangkungan elemen halaman, bilah alamat, sareng bilah favorit
  • Shift + Tab: Mindahkeun mundur ngalangkungan barang dina halaman, bilah alamat, atanapi paporit
  • Windows + G: Buka bar kaulinan Xbox, ti mana anjeun tiasa ngamimitian ngarékam tindakan anjeun dina Microsoft Edge

Siap ngajantenkeun "kahirupan" anjeun dina Microsoft Edge langkung gampang?.


Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   lvcxz cenahna

    Sareng pikeun nyimpen gambar?