Program anu pangsaéna pikeun ngarobih audio sareng musik kana MP3

mp3

Teu bisa dihindari pikeun ngadegkeun pakaitna antara musik jeung format MP3, nu ngidinan urang pikeun ngarasakeun lagu paporit urang tina alat nu bagerak urang. Sanaos dina jaman ayeuna format énggal sareng langkung saé parantos muncul (sapertos OGG), raja tetep raja. Éta pisan sababna naha urang museurkeun uninga naon maranéhna program pangalusna pikeun ngarobah kana MP3.

Pangguna anu paling nungtut satuju yén aya format anu langkung saé tibatan MP3, tapi bahkan aranjeunna tungtungna nyerah, kusabab alesan praktis. Sareng ieu mangrupikeun format anu nawiskeun kasaimbangan pangsaéna: wawaran a tingkat kualitas leuwih ti ditarima y Éta nyandak sakedik rohangan panyimpenboh. Ngan naon nu peryogi paling pamaké. Pikeun sakabéh ieu, kana waktu geus jadi standar ditarima ku ampir sarerea.

Alesan sejen naha éta mangrupakeun ide nu sae pikeun mibanda program alus pikeun ngarobah audios jeung lagu ka MP3 nyaeta urang mindeng ngagunakeun pamaén nu ngan ngakuan format ieu. The kauntungan Naon anu ditawarkeun ku konverter ieu ka kami (sahenteuna, anu kami hadirkeun ka anjeun dina tulisan ieu) nyaéta kieu:

  • Anu mimiti, aranjeunna pisan gampang ngagunakeun. Ieu ngandung harti yén pamakéan na sadia pikeun sagala pamaké.
  • Aranjeunna tiasa dianggo sareng a rupa-rupa format. Ku cara kieu urang bakal tiasa ngarobih kana MP3 tina format anu sanés.
  • Kalolobaan converters diropéa rutin kalawan versi panganyarna tina perpustakaan sora, sahingga mastikeun kualitas pangalusna sarta kaayaan komprési.
  • Aranjeunna nawiskeun seueur pilihan konfigurasi. Tanpa seueur teuing pajeulitna, urang sadayana kabetot pikeun ngaluyukeun sababaraha detil sapertos laju bit atanapi kualitas sora ahir.
  • Salian sagalana di luhur, ampir sakabéh converters ieu masihan kami kamungkinan ngarobah tina web. Contona, hiji audio tina video YouTube atawa Twitter.

Sajaba ti sagala kaunggulan ieu, éta kudu dicatet yén ampir sakabéh ieu program konversi online tur jasa tiasa ngagunakeun haratis. Hayu urang tingali sababaraha anu pangsaéna di handap ieu:

AudaCity

AudaCity

Salah sahiji pilihan anu paling dipikanyaho sareng paling dipercaya. AudaCity mangrupikeun pangropéa audio lengkep gratis pikeun dianggo anu populer pisan. Ngarobih file audio sareng musik mangrupikeun salah sahiji seueur fitur anu ditawarkeun ka pangguna.

Upami urang badé sering damel sareng jinis file ieu, éta patut diunduh parangkat lunak ieu dina komputer urang. Henteu ngan ukur pikeun ngarobih file, tapi ogé pikeun file sababaraha fungsi yén éta nawiskeun pikeun ngédit audio ieu. Éta sayogi dina basa Spanyol sareng nampi plugins pihak katilu, anu nambihan langkung serbaguna. Sanaos éstétika antarbeungeutna, anu terus terang tiasa ningkat, éta mangrupikeun alat anu disarankeun pisan.

link: AudaCity

Parantos Parobih Audio Freemake

konverter audio freemake

Alat anu saé pikeun ngarobih MP3 tina format anu sanés nyaéta Parantos Parobih Audio Freemake, konverter anu kuat anu cocog sareng sadaya jinis file audio sareng antarbeungeut pangguna anu efektif. Gawéna dina cara anu saderhana pisan, dina jangkauan pangguna mana waé.

Ngan ukur aya hiji "tapi" pikeun konverter ieu: salami prosés pamasangan dina komputer urang, seueur windows pop up naroskeun kami masang program anu sanés, sanaos henteu bahaya, kami henteu peryogi pisan.

link: Parantos Parobih Audio Freemake

MediaHuman Audio Parabot Parobah

mediahuman

Salah sahiji usulan pangbasajanna dina pilihan urang, tapi pasti pantes keur dina daptar. MediaHuman Audio Parabot Parobah Ieu mangrupikeun aplikasi gratis anu tiasa urang pasang dina komputer pikeun ngarobih file audio sareng musik kana format anu béda, ogé MP3, tangtosna.

Diantara fitur anu paling kasohor urang kedah disebatkeun kamungkinan ngalaksanakeun konversi bets. Di sisi séjén, pamakéan na bisa jadi rada leuwih pajeulit batan converters séjén nu urang bahas dina bagian ieu. Salian ti ngarobah, sakelar Éta nawiskeun kami fungsi anu praktis pisan: komprési file MP3, hal anu pikaresepeun pisan. Ogé ngamungkinkeun kamungkinan gawe dina bets.

Dina tipe ieu program, mindeng disebutkeun yen "kurang leuwih". Kesederhanaan tiasa janten kahadéan, tapi sakapeung kaleuwihan kesederhanaan tiasa janten kakurangan sareng sababaraha fungsi leungit.

link: MediaHuman Audio Parabot Parobah

sakelar

sakelar

Program rujukan séjén pikeun ngarobih file musik, gampang pisan dianggo sareng cocog sareng ampir sadaya format anu ayeuna dianggo.

link: sakelar

VSDC Free Audio Parabot Parobah

vsdc

Kami nutup daptar sareng salah sahiji program anu pangsaéna pikeun ngédit sareng ngarobih file musik. VSDC Free Audio Parabot Parobah Éta cocog sareng format anu pang populerna sareng nganggo algoritma pamrosesan kualitas luhur pikeun ngalakukeun konvérsina. Hasilna, sakumaha anu dipiharep, saé pisan.

Sajaba ti ieu, urang kudu nyorot laju nu eta executes conversions, jelas leuwih luhur ti pilihan séjén dina daptar urang. Alat anu saé, salami urang henteu kapikiran yén éta dina basa Inggris.

link: VSDC Free Audio Parabot Parobah


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.