ProShot pikeun Windows 10 Mobile ogé ngalih kana Aplikasi Universal

makéna pro

Salah sahiji aplikasi fotografi pang alusna sareng pang populerna pikeun Windows Phone 8.1, ProShot bakal lami janten aplikasi universal pikeun Windows 10 Mobile. Aplikasi ieu, sanaos biaya anu murah pisan (urang nyarioskeun 2,99 euro), sering ditawarkeun gratis di Toko Windows, janten kami nyarankeun anjeun kedah waspada kana kasadiaanna dina platform anu saur.

Nopémber kamari 2015, pamekar na nyebatkeun kaputusan pikeun hijrah aplikasi ieu kana infrastruktur anyar anu disayogikeun ku Windows 10 sareng Universal Applications na. Sareng sababaraha dinten ka pengker urang parantos ngadangu perkawis éta deui, terang yén moal lami deui software ieu ngan bakal sayogi pikeun vérsi énggal ngeunaan sistem operasi ieu. Sigana mah hijrah ka Windows 10 ku pangguna badé dipaksakeun upami aranjeunna badé tetep up to date sareng aplikasi anu paling umum.

Kami nunjukkeun ka anjeun pernyataan resmi ditawarkeun ku pamekar ProShot ngalangkungan halamanna:

Hatur nuhun sadayana kanggo cinta sareng dukungan anjeun salami sababaraha taun. Éta mangrupikeun perjalanan anu luar biasa, sareng kami ngucap sukur ka komunitas Windows pikeun ngagaduhan kami. Kami resep ngembarkeun yén kami nuju ngusahakeun pisan versi salajengna ProShot, dikembangkeun tina ground up sareng didesain khusus pikeun Windows 10 Mobile. Éta leres-leres bakal janten hal anu istimewa, sareng kami henteu tiasa ngantosan kanggo ngabagikeunana ka anjeun sadayana.

Kami bakal masihan langkung seueur detil dina minggu payun. Punten tuturkeun kami dina akun Twitter kami @RiseUpGames pikeun inpormasi pangénggalna.

Kalayan sagala cinta urang, Bangkitna Kaulinan.

Ngaliwatan Reddit parantos dipikaterang yén ngaleupaskeun dina dua minggu, janten sakedik pisan anu kénca pikeun milarian gaganti Aplikasi ieu atanapi ngalih kana Windows 10.

ProShot mangrupikeun aplikasi anu saé pikeun meunang mangpaat pangseueurna tina kaméra ti mobile kami. Sanaos henteu sadaya fitur sayogi dina sadaya alat, ku sabab aya watesan téknis anu jelas anu aranjeunna tampilkeun, ProShot ngamungkinkeun sababaraha modeu motret: burst nepi ka 8 fps, shutter reureuh, intervalometer pikeun timelapse sareng HDR. The fitur viewfinder kalebet: modeu kisi, tingkat 3D, histogram, Nénjo poto HD lengkep, panempo data EXIF.

Sadaya pangguna ProShot anu ngagaleuh Aplikasi ieu dina waktosna, anjeun tiasa ngaunduh vérsi énggal gratis. Pamekar teu nunjukkeun naon fitur anyar anu bakal dilebetkeun ku édisi anyar ieu program, tapi saurna parantos didesain ulang sareng dina Windows 10 Mobile dina émutan éksklusif, kami ngarepkeun aranjeunna tiasa ngamangpaatkeun pinuh ku kakuatan Lumia pangénggalna. Dileupaskeun. Kami bakal nyauran anjeun dina dua minggu pikeun tiasa ngetés sacara tuntas.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.