Ieu kumaha anjeun tiasa ngarekam telepon di Microsoft Teams step by step

Microsoft Teams

Nalika ngeunaan komunikasi, seueur perusahaan sareng individu parantos ngalaksanakeun éta liwat Internét, kumargi ku cara ieu tindakan kaamanan anu langkung ageung tiasa dijaga, salian ti interaksi dina cara anu cukup dinamis. Dina hal ieu, salah sahiji alat anu paling sering dianggo ayeuna nyaéta Microsoft Teams.

Alat ieu dianggo ku seueur perusahaan sareng guru di panjuru dunya, anu nyobian ngagarap atanapi ngajar ngalangkunganana. Éta sababna panginten pikaresepeun ngarekam konperénsi atanapi telepon anu tangtu, sedemikian rupa sehingga aranjeunna sayogi kanggo engké sareng teu aya anu sono kana naon-naon.

Kumaha cara ngarékam rapat Microsoft Teams

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, rékaman telepon tiasa janten sumber anu saé pisan dianggo dina Microsoft Teams. Ku cara kieu, upami aya anu teu aya, aranjeunna henteu kedah sono nanaon, di antara kamungkinan utiliti anu sanés. Nanging, pikeun ngarékam telepon dina alat ieu penting pisan pikeun anjeun émut yén anjeun kedah janten salah sahiji moderator pikeun nelepon dina patarosan

Minuhan sarat ieu, nalika rék ngarékam telepon tinangtu anjeun kedah milih, dina éta, anu tombol ku tilu titik anu némbongan di luhur. Teras, dina ménu kontékstual, anjeun kedah milih anu pilihan "Mimitian ngarékam sareng transkripsi" pikeun ngamimitian

Rékam panggero dina Microsoft Teams

Microsoft Teams
Tulisan anu aya hubunganana:
Naon jumlah maksimum pamilon anu diijinkeun ku Microsoft Teams dina unggal sauran video?

Ku ngaklik tombol ieu, sacara otomatis béja bakal dikirim ka sadaya pamilon pikeun nginpokeun ngeunaan rékaman sareng rékamanana bakal dimimitian. Upami diperlukeun, di lokasi anu sami ieu anjeun bakal ngagaduhan kamungkinan pikeun ngarékam rékaman upami anjeun hoyong mungkaskeun sateuacan mésér telepon sual. Saatos éta, rékamanana bakal sayogi pikeun sadaya tim salami sababaraha dinten, tiasa kéngingkeunana saatos diolah sareng kéngingkeun salinan upami diperlukeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.