Kumaha reureuh pamutahiran ka Windows 10 Fall Creators Update

Windows 10 Creators Update Image

Birokrat ragrag Update Éta pembaruan Windows 10 pangénggalna anu parantos sababaraha dinten parantos mimiti ngahontal komputer di panjuru dunya, sacara progresif, sapertos anu kajantenan dina kasempetan anu sanés. Ieu hartosna anjeun kedah ngantosan sababaraha dinten kanggo ngamimitian nguji seueur fitur-fitur anyar sareng paningkatan anu diperbarui ku sistem operasi Microsoft ieu.

Nanging, dinten ieu dina tulisan ieu kami badé masihan panangan ka sadayana anu henteu hoyong langkung apdet kana Windows 10, anu kami bade ngajarkeun anjeun kumaha reureuh ningkatkeun ka Windows 10 Fall Creators Update. Tangtosna, tetep diémutan yén éta langkung kamungkinan anjeun moal tiasa tunda jauh sareng anjeun bakal kedah tungtungna masang apdét gancang-gancang.

Di handap ieu kami nunjukkeun sababaraha cara pikeun nunda pembaruan Windows 10, gumantung kana versi anu kami pasang dina komputer kami;

Kumaha reureuh ningkatkeun ka Windows 10 Fall Creators Update dina Windows 10 Pro, Perusahaan, atanapi Edisi

Upami urang nganggo vérsi Pro, Perusahaan atanapi Pendidikan Windows 10 urang tiasa nunda pembaruan ngalangkungan kabijakan kelompok. Pikeun ngalakukeun ieu, cukup buka éditor kabijakan grup ngalangkungan paréntah gpedit.msc tina jandéla Run anu anjeun tiasa ngajalankeun nganggo kombinasi konci "Win + R".

Ayeuna anjeun kedah nuturkeun rute ieu; Konfigurasi Komputer> Citakan Administratif> Komponén Windows> Pembaruan Windows> Tangguh Pembaruan Windows. Ayeuna urang kedah ngan ukur ngali dua kali kana pilihan Pilih nalika anjeun badé nampi pembaruan fitur sareng nunjukkeun jumlah dinten anu anjeun hoyong tunda pembaruan Windows 10.

Kumaha reureuh pembaruan kana Windows 10 Fall Creators Update dina Windows 10 Home sareng vérsi sanés

Upami anjeun pangguna tina salah sahiji vérsi anu paling umum, nyaéta, Home, sareng versi sanésna, cara nunda pembaruan kana Windows 10 Fall Creators Update rada béda sabab anjeun henteu ngagaduhan pilihan anu sami sareng Pro, Vérsi perusahaan sareng Atikan.

Pikeun lirénkeun pembaruan, urang kedah nganggo konéksi panggunaan méter, tina halaman tina Setélan> Jaringan sareng Internét sareng pilih upami kami nyambung kana jaringan kami liwat WiFi atanapi Ethernet. Ku ngaklik sambungan kami di dinya kami bakal mendakan pilihan koneksi panggunaan méter.

Konéksi jaringan

Ku ngaktifkeun pilihan ieu kami bakal ngawatesan bandwidth konéksi kami supados sagala pembaruan sistem operasi bakal ditunda, sabab kami henteu ngagaduhan "sambungan anu saé" pikeun ngalaksanakeun unduhan.

Naha anjeun parantos hasil nyangsang pamasangan Windows 10 Fall Creators Update?. Béjakeun ka kami dina rohangan anu ditangtoskeun pikeun koméntar dina pos ieu atanapi ngalangkungan jaringan sosial mana waé anu aya.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.