Kumaha samentawis ngareureuhkeun apdet di Windows 10

update Windows

Teu aya ragu yén pembaruan mangrupikeun hiji hal anu paling penting pikeun ngajaga kaamanan, nerapkeun fitur-fitur anyar sareng sababaraha manpaat anu sanés, sareng éta henteu tiasa kirang dina Windows. Périodik pembaruan tina sababaraha jinis biasana dileupaskeun, hatur nuhun dimungkinkeun pikeun pangguna pikeun mikaresep berita anu pikaresepeun.

Nanging, éta ogé leres yén dina kasempetan anu tangtu kanyataan yén kedah mareuman komputer pikeun masang apdét, salaku conto, tiasa rada ngaganggu. Ayeuna, anjeun henteu kedah hariwang perkawis éta sabab aya solusi anu cukup sederhana anu bakal ngamungkinkeun anjeun dina cara praktis tunda sadayana pembaruan Windows 10 bari.

Janten anjeun tiasa samentawis nunda pembaruan dina Windows 10

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, kusabab seueur pamutahiran anu dilebetkeun hatur nuhun kana pembaruan, panginten ngareureuhkeun éta sanés anu paling disarankeun, tapi bakal aya waktos nalika teu aya pilihan anu sanés. Hal kahiji anu kedah anjeun émut nyaéta sacara resmi Microsoft ngijinkeun pembaruan Windows dijeda dina waktos maksimal 35 dinten, janten gumantung kana tanggal anu anjeun pilih anu bakal janten dinten maksimum ti dinten ayeuna dugi ka anjeun tiasa nunda pembaruan. Maka éta bakal ngamimitian milarian sareng masang otomatis.

Nyandak ieu kana akun, pikeun ngonpigurasikeun ieu anjeun kedah angkat tina ménu mimiti kana aplikasi pangaturan, sareng dina ménu utami pilih pilihan "Anyarkeun sareng kaamanan". Teras pastikeun anjeun parantos milih menu Pembaruan Windows di kénca sareng pilih "Pilihan Laju". Tungtungna, anjeun ngan ukur kedah turun Bagian "Ngareureuhkeun pembaruan" sareng milih tanggal maksimum dina drop-down anu anjeun bakal mendakan di handap ieu.

Ngareureuhkeun apdet Windows 10

update Windows
Tulisan anu aya hubunganana:
Janten anjeun tiasa ngapdet komputer kana Pembaruan Windows 10 Nopémber 2019

Sakali anjeun parantos ngalaksanakeun ieu, pas dugi ka dinten anu dipilih sareng salami alat anjeun aktip sareng gaduh konéksi Internét, bakal parios ngalangkungan sérver Microsoft pikeun vérsi anyar anu sayogi, sareng upami kitu bakal mimiti diunduh tur masangkeunana gancang.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.