Janten anjeun tiasa ngarobih host atanapi konci host VirtualBox

VirtualBox

Nalika ngagunakeun mesin virtual pikeun tiasa gaduh sistem operasi anu béda dina hiji tim, salah sahiji bintang nyaéta VirtualBox. Éta mangrupikeun parangkat lunak gratis ti Oracle, ngalangkungan dimungkinkeun pikeun kéngingkeun gratis sababaraha fitur anu ditawarkeun ku program sanésna, anu mangrupikeun kasuksésan anu hébat dina bentang virtualisasi.

Nanging, sanaos kanyataanna ti waktos ka waktos aranjeunna diénggalan sareng sistem operasi anu pas pisan anyar dilebetkeun, gumantung kana sistem anu bakal dipasang, integrasi lengkep mouse henteu tiasa didukung, diperyogikeun pikeun néwakna pikeun ngagunakeun ieu. Sakali direbut, Upami anjeun hoyong uih deui kana alatna, anjeun kedah ngatur a nu boga imah atanapi konci host, anu nalika dipencet bakal kéngingkeun deui kontrol, janten kami bakal nunjukkeun kumaha anjeun tiasa ngarobih konci ieu.

Janten anjeun tiasa ngarobih nu boga imah atanapi konci host dina VirtualBox

Sakumaha urang disebatkeun, konci host ieu atanapi nu boga imah ieu mangrupikeun cara pikeun kaluar tina sistem tamu pikeun mulang ka aslina, tah éta penting pisan. Dina Windows, biasa ningali tombol standar CTRL katuhu sakumaha ngonpigurasi sacara standar tiasa kabur, tapi anu leresna nyaéta anjeun tiasa ngatur konci anu anjeun pikahoyong.

Jang ngalampahkeun ieu, anjeun kedah heula buka "File" di luhur terus tina menu turun-handap, pilih anu pilihan "Preferensi ...". Teras, dina menu konfigurasi, anjeun kedah milih anu bagian anu disebut "Pintu Masuk" di sisi kénca, teras kumalayang kana médan dingaranan "Host Key Combination", dimana anjeun bakal kedah langsung pencét dina keyboard tombol (atanapi kombinasi) anu anjeun badé atur nu boga imah sareng, pas anjeun nyimpen perobihan, éta bakal mimiti dianggo.

Ngarobih konci host atanapi host dina VirtualBox

VirtualBox
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha carana masang Extension Pack pikeun VirtualBox dina Windows

Sakali parobihanana dilakukeun, anjeun bakal ningali kumaha nalika néwak beurit deui aya bewara nembongan tombol host énggal émut. Upami anjeun hoyong angkat sareng balik kana komputer iraha waé, anjeun kedah mencét.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Francisco Palacios cenahna

    Hatur nuhun kana naséhatna, éta mangpaat pisan, urang ngan kedah ngajelaskeun yén 'RIGHT CTRL' henteu mencét layar Control sareng tombol 'panah katuhu', éta mencét tombol Control di sisi katuhu kibor, di abdi. bisi kuring make kenop loba kontrol sisi kénca

    ti dinya sagalana sejenna alus teuing