Kumaha ngarobih font sistem standar dina Windows 10

Ganti hurup

Dina Windows 7, anjeun tiasa gancang muka preferensi kustomisasi sareng ngarobah font sistem pikeun sababaraha unsur dina OS sapertos ikon, judul bar, ménu, pesen sareng seueur deui.

Tapi dina Windows 10, anjeun moal tiasa ngadamel kustomisasi éta sareng anjeun ampir kedah cicing sareng font sistem standar dina komputer anjeun. Windows 10 font nyaéta Segoe UI sareng upami anjeun hoyong ngarobih, teraskeun.

Kumaha ngarobih font sistem standar Windows 10

Sateuacan angkat ka pituduh, émut yén anjeun kedah nuturkeun sadaya léngkah, sanés kasalahan anu teu tiasa dibalikkeun tiasa didamel, janten pikaresepeun anjeun ngadamel salinan sistem atanapi nyiptakeun titik balikkeun sistem.

  • Urang muka éta Panél Kontrol ngetik kana pamilarian Cortana
  • Pencét dina hasil pamilarian
  • Dina Panel Kontrol kami pencét dina "Sumber"

Sumber cai

  • Tingali dina sadaya fon anu sayogi dina Windows 10 sareng tuliskeun ngaran anu pasti tina font anu anjeun badé anggo
  • Buka a notepad atanapi notepad nalika ngetik deui dina pamilarian Cortana teras pencét dina hasil pamilarian
  • Kami nyalin sareng nempelkeun kode pendaptaran ieu dina file téks:
Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Fonts] "Segoe UI (TrueType)" = "" "Segoe UI Bold (TrueType)" = "" "Segoe UI Bold Italic (TrueType)" = "" "Segoe UI Italic (TrueType)" = "" "Segoe UI Light (TrueType)" = "" "Segoe UI Semibold (TrueType)" = "" "Segoe UI Symbol (TrueType)" = "" [HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ FontSubstitutes] "Segoe UI" = "ENTER-NEW-FONT-NAME"
  • Dina kode anu parantos disalin kana Notepad atanapi Notepad, pastikeun anjeun ngagentos «ENTER-NEW-FONT-NAMA»Kalayan nami anu pasti anjeun badé anggo, sapertos: Courier New
  • Pencét kana Arsip
  • Ayeuna ngeunaan «Simpen salaku…«
  • Dina kolom "Simpen salaku jinis", pilih "Sadaya file»Sareng namina file kana hal anu anjeun pikahoyong ku extension .reg

Simpen

  • Ayeuna ngeunaan «Simpen«
  • Kami ngali dua kali kana file anyar reg pikeun masangna dina pendaptaran
  • Pencét dina «Si«
  • Ayeuna pencét dina OK
  • Pareuman komputer pikeun tugas réngsé

Anjeun bakal parantos ngagaduhan sumber anyar Ngaliwatan sadaya elemen anu tiasa kalebet file explorer, pesen, taskbar sareng aplikasi anu nganggo font system standar.

Kumaha balikeun parobihan anjeun atanapi balik kana font sistem standar

  • Urang muka éta Notepad
  • Kami nyalin sareng nempelkeun ieu di handap kode pendaptaran dina file téks:
Windows Registry Editor Vérsi 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Fonts] "Segoe UI (TrueType)" = "segoeui.ttf"" Segoe UI Hideung (TrueType) "="nuturkeun.ttf"" Segoe UI Hideung Italic (TrueType) "="Seguibli.ttf"" Segoe UI Bold (TrueType) "="segoeuib.ttf"" Segoe UI Bold Italic (TrueType) "="segoeuiz.ttf"" Segoe UI Emoji (TrueType) "="followmj.ttf"" Segoe UI Histories (TrueType) "="Seguihis.ttf"" Segoe UI Italic (TrueType) "="segoeuii.ttf"" Segoe UI Light (TrueType) "="segoeuil.ttf"" Segoe UI Light Italic (TrueType) "="Seguili.ttf"" Segoe UI Semibold (TrueType) "="nuturkeun.ttf"" Segoe UI Semibold Italic (TrueType) "="Seguisbi.ttf"" Segoe UI Semilight (TrueType) "="segoeuisl.ttf"" Segoe UI Semilight Italic (TrueType) "="Seguisli.ttf"" Segoe UI Symbol (TrueType) "="Seguisym.ttf"" Segoe MDL2 Aset (TrueType) "=" segmdl2.ttf "" Segoe Print (TrueType) "="segoepr.ttf"" Segoe Print Bold (TrueType) "="segoeprb.ttf"" Segoe Script (TrueType) "="segoesc.ttf"" Segoe Script Bold (TrueType) "="segoescb.ttf"[HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ FontSubstitutes]" Segoe UI "= -
  • Pencét dina «Arsip«
  • Ayeuna ngeunaan «Simpen salaku«
  • Dina «Simpen salaku ...», urang milih Sadaya file sareng namina file anjeun kana naon waé anu ditungtungan ku penyuluhan reg
  • Urang masihan ka Simpen
  • Pencét dua kali dina file anu didamel pikeun ngahijikeun parobihan éta kana pendaptaran
  • Pencét dina «Si«
  • Ayeuna ngeunaan «OK«
  • Urang balikan deui komputer

Kami tinggalkeun anjeun pitunjuk pikeun masang fon dina Windows 10.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.