Kumaha ngarobih polumeu mikropon dina Windows 10

mikropon

Upami anjeun biasana nelepon ngalangkungan komputer Windows anjeun, atanapi anjeun kedah nganggo mikropon komputer anjeun ku sababaraha alesan sapertos ngarekam hal, tiasa waé Naha anjeun perhatoskeun yén éta henteu kadéngé cukup kuat, atanapi bahkan sabalikna, yén anjeun nguping teuing.

Aya seueur faktor anu tiasa ngarobih ieu, tapi tanpa diragukeun salah sahijina nyaéta volume mikropon, sabab sacara standar di Windows éta henteu ngonpigurasi maksimal. Nanging, upami anjeun perhatoskeun yén ieu gagal anjeun, panginten salain tina masalah anu aya hubunganana sareng perangkat keras komputer anjeun éta aya hubunganana sareng ieu. Kukituna, urang bade nunjukkeun kumaha anjeun tiasa nyaluyukeun tingkat polumeu dina tingkat parangkat lunak dina Windows 10.

Ieu kumaha anjeun tiasa ningkatkeun atanapi nurunkeun tingkat polumeu mikropon anjeun dina Windows 10

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, upami anjeun ngagaduhan masalah anu aya hubunganana sareng ieu, éta tiasa disababkeun ku seueur hal, sapertos masalah hardware atanapi konfigurasi goréng tina aplikasi anu anjeun anggo. Kadé éta pokuskeun ieu heula sareng antepkeun engké nalika anjeun ngarobih parameter tina komputer

Windows 10
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha carana nyegah aplikasi dina Windows 10 tina aksés mikropon

Nyandak sadayana ieu kana akun, pikeun nyetél tingkat polumeu mikropon komputer anjeun, turutan léngkah ieu:

  1. Aksés ka setélan windows, boh tina jalan pintas anu anjeun bakal mendakan dina ménu Start atanapi ku mencét Win + I dina keyboard.
  2. Dina layar utama, pilih anu konfigurasi sistem ".
  3. Ayeuna, di sisi kénca, pastikeun parios éta Pilihan "Sora", anu bakal nembongkeun pilihan pikeun sadaya alat audio.
  4. Turun ka Bagéan "Input" teras pilih mikropon anjeun tina daptar. Engké, pencét dina "Device Properties".
  5. Di dinya anjeun bakal mendakan pilihan pikeun ngarobih jilidna. Kantun mindahkeun slaider ka anjeun sareng anjeun bakal ngarobih konfigurasi na.

Ngarobih polumeu mikropon dina Windows 10


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.