Tiranny sareng Rukun RPG Kalanggengan gratis kanggo waktos anu terbatas

Rukun kalanggengan

Minggu ayeuna, jalma-jalma di Epic Games nawiskeun kami dua gim RPG, dua pertandingan anu urang tiasa unduh gratis dugi ka 17 Désémber jam 17:XNUMX sonten. (Waktos Spanyol) sareng anu ngamungkinkeun urang pikeun ngahemat 39,99 euro anu masing-masing judul ieu hargana: Tiranny sareng Rukun Kalanggengan.

Hijina sarat pikeun ngamangpaatkeun panawaran ieu nyaéta unduh sareng pasang Epic Games Store dina alat kami, ngadamel akun sareng aksés ka bagian Toko ti toko tempat kami mendakan dua judul anu dijual, tapi émut, ngan dugi ka 17 Désémber.

Tirani - Edisi Emas

Tirani - Edisi Emas

Ngalaman bab anyar tina RPG Tyranny anu kritis dina Bastard's Wound, ékspansi anyar anu ngawangun carita anu narik ati tina kaulinan.

Tingali langkung seueur ngeunaan misteri Terratus ku nyangking kaadilan Kyros (atanapi versi anjeun) ka juru anyar Heights. Salaku tambahan pikeun daérah anu énggal, Bastard's Wound masihan anjeun kasempetan pikeun mendakan langkung seueur ngeunaan pésta anjeun, dina trio misi pendamping sareng Lantry, Rima sareng Barik.

Syarat tirani - Édisi Emas

Alat-alat minimum pikeun mikaresep Tiranny nyaéta Intel Core 2 Quad, dipak sareng 6 GB RAM (8 GB dianjurkeun) sareng ATI Radeon HD 5770 atanapi NVIDIA GeForce GTS450 kalayan 1 GB RAM. Ruangan hard disk anu diperyogikeun nyaéta 15 GB.

Rukun Kalanggengan - Édisi definitif

Rukun Kalanggengan - Édisi definitif

Ngahirupkeun deui éksplorasi anu jero, kabagjaan pikeun ilubiung dina petualangan anu ngagedur, sareng pikagumbiraeun pikeun mingpin kelompok babaturan anjeun nyalira ngalangkungan alam fantasi anu anyar, lebet dungeon anu dipenuhan monster dina milarian harta karun anu leungit sareng misteri kuno.

Rukun sarat Kalanggengan

Dina raraga ngaraosan Rukun Kalanggengan tim kami kedah dikelola ku sahanteuna hiji Intel Core i3, RAM 4GB sareng ATI Radeon HD4850 ​​atanapi grafik NVIDIA GeForce 9600 GT. Ruang disk anu diperyogikeun nyaéta 14 GB.

Sanaos sorana patepung nganggo basa Inggris, sadayana téks gim upami aranjeunna dina basa Spanyol ti Spanyol


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.