Sakumaha hard disk kagungan PC abdi

HDD

Spasi panyimpenan dina komputer mangrupikeun asét anu berharga, éta henteu terbatas sareng teras penting pikeun ngagaduhan ruang kosong anu cekap dina komputer supados alat-alat urang tiasa dianggo tanpa masalah kinerja. Terang kapasitas hard drive urang ngamungkinkeun urang pikeun netepkeun wates panggunaan.

Watesan panggunaan anu nganggo henteu nganggo PC salaku gudang dimana sadayana pas. Gumantung kana panggunaan pakakas anjeun, sigana anjeun parantos mutuskeun ngaganti hard drive, tapi anu mimiti, urang kedah terang sabaraha hard disk anu gaduh PC urang.

Resep terang naon prosesor gaduh PC urang atawa jumlah mémori RAM anu gaduh PC urang, Kanggo terang sabaraha hard disk urang, urang gaduh padika anu benten, sadayana sami sami sareng éta dina waktos sanés aranjeunna peryogi masang aplikasi ti pihak katilu.

mios

BIOS nyaéta, pikeun nyebut éta hal, sistem operasi tina motherboard peralatan urang, piring anu sadayana komponén anu janten bagian na nyambung. Ku ngakses BIOS (unggal pabrik nawiskeun metode anu sanés) urang tiasa ngaksés inpormasi tina hard disk, prosesor sareng RAM, salian ngamungkinkeun urang ngarobih nilai operasi pakakasna, nilai-nilai anu urang kedah henteu ngarobih upami urang henteu terang naon anu urang maénkeun.

Tim ieu

Dina bagian komputer ieu, aya dina kolom kénca pangatur file, urang tiasa ngaksés rohangan bébas dina hard drive urang sareng ukuran totalna. Upami tim kami ngagaduhan langkung ti hiji hard drive, inpormasi ieu ogé bakal ditingalikeun dina bagian ieu.

Upami anjeun ngarencanakeun ngarobih hard drive pikeun anu langkung ageung, panginten anjeun kedah mertimbangkeun hard drive ayeuna pikeun nyimpen inpormasi sareng mésér SSD pikeun masang sistem operasi sareng aplikasina, supados kéngingkeun seueur kagancangan nalika ngamimitian komputer urang sareng nalika ngaéksekusi aplikasi.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.