Sabaraha mémori RAM anu gaduh PC kuring

Windows 10

Memori RAM dina komputer, naha laptop atanapi desktop, sami atanapi langkung penting tibatan kapasitas panyimpenan. Gumantung kana jumlah mémori anu dipibanda ku alat-alat urang, aplikasi sareng gim bakal jalan dina hiji cara atanapi cara anu sanés. Jelas, beuki loba.

Nalika urang mésér laptop atanapi komputer, urang merhatoskeun fitur anu béda-béda anu ditawarkeun ka kami, salian ti RAM, prosesor, hard disk, ukuran layar, résolusi ... Nanging, nalika waktosna ngalirkeun sigana nu Hayu urang teu émut kana prosésor atanapi jumlah RAM.

Memori RAM Windows 10

Nyaho jumlah RAM anu dikokolakeun ku alat-alat urang nyaéta inpormasi anu urang kedah terang, sanés ngan ukur pikeun ngan ukur panasaran, tapi ogé upami urang ngarencanakeun dilegakeun jumlah anu aya di tim kami.

Kami gaduh dua padika pikeun terang sabaraha jumlah RAM anu aya dina alat-alat urang. Anu mimiti diantarana nyaéta via BIOS alat-alat kami, dimana kami ogé tiasa mendakan sadaya inpormasi téknis pikeun alat-alat urang sapertos prosesor, rohangan hard disk ...

Cara sanésna, panginten langkung saderhana sareng langkung raoseun, dipendakan dina pilihan konfigurasi Windows. Pikeun ngaksés inpormasi ieu, urang kedah ngaksés pilihan konfigurasi ngalangkungan ménu mimiti atanapi ku mencét kombinasi konci Tombol Windows + i.

Teras, pencét dina sistim. Dina sistem, dina kolom kénca, urang kedah milih kira-kira. Dina kolom katuhu, dina bagian Spesifikasi Alat, duanana nami alat dina jaringan kami, ogé prosésor anu dilebetkeun ku alat-alat urang sareng mémori RAM anu kami pasang dipasang.

Upami dina bagian ieu, urang tiasa maca éta mémori anu tiasa dianggo, éta hartosna komputer ngan ukur nganggo 4 GB RAM sanaos gaduhna langkung. Ieu kusabab anjeun gaduh versi 32-bit Windows 10 anu dipasang, versi anu ngan ukur bisa ngamangpaatkeun 4 GB. Upami anjeun hoyong ngamangpaatkeun mémori komputer anjeun, anjeun kedah masang vérsi 64-bit.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.