Sabaraha mémori RAM anu gaduh PC kuring

Sabaraha RAM gaduh PC kuring?

Langkung seueur gula, langkung manis. RAM mangrupikeun salah sahiji aspek konfigurasi anu langkung anjeun gaduh, langkung saé. Komputer anu dikokolakeun ku Windows 10 condong ngagunakeun rohangan panyimpenan salaku mémori nalika kirang, janten kagancangan peralatan kami ogé kinerja, bisa kapangaruhan.

Sistem operasi anu sanés, sapertos ios sareng Android, sacara otomatis ngurus nutup aplikasi anu kabuka nalika peryogi langkung mémori kanggo muka langkung seueur aplikasi. Sedengkeun dina alat sélulér urang moal tiasa ngagedékeun RAM, upami urang tiasa ngalakukeun éta dina PC.

Sateuacan neraskeun ngagedékeun mémori RAM pikeun alat-alat urang, urang kedah terang naon jumlah mémori anu dipibanda peralatan urang sareng sabaraha jumlah maksimum mémori anu ditampi.

Kanggo terang mémori maksimum anu ditampi ku alat urang, urang kedah terang mana anu motherboard pikeun alat-alat urang. Kalayan inpormasi éta, urang buka halaman wéb pabrikan sareng milarian spésifikasi dimana RAM maksimum bakal ditingalikeun yén tim kami nampi.

Sakali kami jelas ngeunaan kapasitas RAM maksimum anu ditampi peralatan urang, urang kedah terang naon RAM anu ayeuna urang gaduh dina tim kami. Pikeun ngalakukeun ieu, urang kedah ngalaksanakeun léngkah-léngkah anu kuring rinci di handap ieu:

  • Mimiti, urang ngaksés pilihan konfigurasi Windows ngalangkungan pintasan keyboard Tombol Windows + i.
  • Teras, pencét dina sistim.
  • Dina sistem, dina kolom kénca, pencét dina kira-kira.
  • Ayeuna urang angkat ka kolom di belah katuhu, dimana sadaya spésifikasi alat-alat kami ditingalikeun, ti namina, dugi ka modél prosesor sareng cJumlah mémori RAM anu aya dina tim urang ayeuna.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.