Sabaraha dijajah Windows 10 sareng iraha urang meryogikeun damel leres

Windows 10

Windows 10 resmi dileupaskeun dina bulan Agustus 2015. Salami taun kahiji, Microsoft ngijinkeun sadaya pangguna anu ngagaduhan lisénsi Windows 7 sareng 8.x pikeun ningkatkeun gratis kana vérsi Windows anu énggal. Tapi, pas éta ngalangkungan taun kahijina hirup, Microsoft henteu ngijinkeun pembaruan gratis pikeun vérsi anyar ieu tina vérsi sateuacana, sanaos kadang-kadang muka jandéla anu ngamungkinkeun éta.

Upami anjeun henteu ngagaduhan kasempetan pikeun ngamangpaatkeun pembaruan gratis tina Windows 7 sareng 8.x ka Windows, sigana anjeun henteu acan dipasang dina komputer anjeun. Upami tim anjeun henteu saé pisan sumberna, sigana anjeun kedah anu munggaran terang henteu ngan ukur rohangan anu diilikan Windows 10, tapi ogé naon sarat pikeun tiasa fungsina kalayan gampang.

Windows 10 sarat

Windows 10, henteu sapertos Windows 7 sareng Vista, henteu meryogikeun komputer ageung pikeun masang sareng nganggo sadaya pungsi anu nawiskeun kami versi Windows panganyarna ieu anu ayeuna aya di pasar. Dina raraga mikaresep Windows 10, peralatan urang kedah ngagaduhan sahenteuna spésifikasi ieu:

Prosesor: 1 gigahertz (GHz) atanapi prosesor anu langkung luhur atanapi SoC
RAM: 1 gigabyte (GB) pikeun 32-bit atanapi 2 GB pikeun 64-bit
Hard disk space: 16GB pikeun OS 32-bit; 20 GB pikeun OS 64-bit
Kartu grafis: DirectX 9 atanapi engké ku supir WDDM 1.0
Layar: 800 × 600

Sakumaha seueur Windows 10 nempatan?

Windows 10 sayogi dina dua vérsi: 32-bit sareng 64-bit. Nalika dimungkinkeun, disarankeun pikeun masang vérsi 64-bit sabab ngamungkinkeun urang pikeun ngamangpaatkeun fitur peralatan urang. Boh versi 32-bit sareng 64-bit ngeusian 10 GB ngalaksanakeun pamasangan bersih dina komputer urang.

Tapi entong dibobodo, kumargi rohangan éta ningkat sakedik sakedik nalika urang ngagunakeun pakakas, upami urang hoyong komputer urang tiasa dianggo leres nganggo Windows 10 rohangan minimum anu kedah dipiboga ku hard drive urang pikeun Windows 10 kedah sahenteuna 20 GB.

Tapi upami urang hoyong henteu gaduh masalah sareng operasi komputer urang dikelola ku Windows 10, langkung saé ngagaduhan sahenteuna 40 GB rohangan gratis di tim kami.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.