Samsung langkung seueur padamelna tibatan Microsoft sareng Google

Karyawan di Samsung

Éta sanés rusiah lengkep pikeun saha waé yén firma anu béda-béda di dunya nyobian pikeun ngirangan jumlah tanaga anu damel dina pangrojongna, mangrupikeun conto alit tina hal ieu anu nembe kakuping ti Microsoft sareng dimana, pemecatan sajumlah padamel anu seueur perhatian utama maranéhanana. A kaayaan anu béda-béda bakal hirup di Samsung, anu dicarioskeun gaduh seueur karyawan ayeuna ayeuna tibatan anu tiasa dibayangkeun.

Samsung bakal mingpin pangsa anu saé pisan tina jumlah karyawan, ngaleuwihan Apple, Microsoft, Google komo Sony sorangan.

275.000 pagawé anu damel dina panguripan Samsung

Ieu inohong anu bakal dipikaterang nembé ngalangkungan analisis sareng panilitian, parantos nunjukkeun yén 275.000 pagawé anu ayeuna janten bagian tina tanaga kerja Samsung éléktronik, ngagambarkeun sakitar lima kali jumlah padamel anu ayeuna dipiboga ku Google. Dina waktos ayeuna, Microsoft bakal ngadaptarkeun sakitar 99.000 karyawan, sosok anu bakal ngaleungit sakedik sareng program potongan anu béda anu bakal dipikiran ku firma éta. Ayeuna, ku inohong ieu pikeun Samsung, seueur jalma anu heran Dimana masing-masing karyawan ieu dina perusahaan?

Dina angka anu sami ieu, patarosan anu ditaroskeun di luhur parantos diwaler, nunjukkeun yén Samsung éléktronika ngagaduhan jumlah insinyur perangkat lunak anu luar biasa, hal anu nepi ka 2013 éta ngagambarkeun sakitar 41.000 pagawé, janten jumlah anu caket pisan sareng total karyawan anu ayeuna bagian tina Google, anu gantina bakal gaduh sakitar 18.000 profesional di daérah ieu numutkeun panilitian ieu. Tanpa ragu, ieu mangrupikeun inohong anu pikaresepeun anu ayeuna nunjukkeun urang alesan kunaon Samsung nempatan salah sahiji tempat munggaran dina hal pamekaran alat sélulér.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   olawwwwwwwww cenahna

    gendut enya luhur