Candak gambar layar ngan jandela anu anjeun pikahoyong gancang dina Windows

Windows dina Windows

Sawaktos nyandak gambar layar komputer anjeun, kamungkinan anjeun sacara insting pencét tombol IMP SCREEN, sedemikian rupa sehingga salinan sadaya eusi dina layar disimpen dina clipboard. Nanging, sakumaha anu anjeun parantos terang, saleresna mah aya sababaraha pintasan deui anu ngamungkinkeun anjeun nyandak screenshot dina Windows.

Sareng khusus na, salah sahijina tiasa dianggo kalayan gampang nyandak gambar layar ngan ukur jandela anu anjeun hoyongkeun sacara selektif, sedemikian rupa sehingga henteu perlu teras-terasan ngamimitian motong dugi ka anjeun ngan ukur ngagaduhan bagian anu leres-leres dipikaresep ku anjeun, tapi anjeun bakal langsung gaduh jandela lengkep direbut ku cara eksklusif.

Janten anjeun ngan ukur tiasa néwak hiji jandéla dina Windows

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, fungsi ieu tiasa mangpaat pisan dina sababaraha kasus, janten disarankeun pisan anjeun pikeun tumut kana akun nalika nyandak screenshot. Dina hal ieu, anjeun kedah émut yén pikeun néwak anjeun henteu kedah mencét tombol IMP SCREEN, tapi langkung saé tibatan anjeun kedah lebet kana kombinasi konci Win + Shift + S.

Al pencét tilu konci ieu dina keyboard komputer anjeun (Win + Shift + S), anjeun bakal ningali kumaha sadayana sacara otomatis poék, sareng pilihan anu béda pikeun nyandak screenshot bakal ditingalikeun di luhur. Diantarana, anjeun kedah pastikeun anu katilu dipilihdisebut Motong jandela. Léngkah salajengna nyaéta kumalayang kana jandéla anu anjeun hoyong candak teras pencét pikeun néwak lumangsung.

Candak screenshot tina hiji jandéla dina Windows

Layar Penuh Layar Moto nyandak moto layar lengkep ti Google Chrome
Tulisan anu aya hubunganana:
Nangkep Layar Pinuh pikeun Chrome: Candak tangkepan layar halaman wéb lengkep tina panyungsi anjeun

Sakali newak parantos réngsé, sebutkeun éta tetep disimpen dina clipboard. Ku cara kieu, pikeun tiasa ngagunakeun éta anjeun ngagaduhan dua kamungkinan: dina hiji sisi, anjeun tiasa nempelkeun kana aplikasi anu anjeun badé nganggo éta, sapertos obrolan, email, dokumén ... Sareng, upami anjeun langkung resep kéngingkeunana salaku gambar, anjeun tiasa nganggo Cét. Anjeun kedah némpélkeun, motong éta pikeun nyocogkeun konténna sareng simpen dina format anu anjeun pikaresep, sapertos PNG atanapi JPG.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.