Sabaraha jalma anu tiasa hadir dina telepon video Skype?

Skype

Dina jaman ayeuna nalika komunikasi sareng damel telepon janten penting pisan, panggilan video kelompok janten penting pisan. Sareng, dina hubungan ieu, sanaos leres yén aya alternatip sapertos Zoom atanapi Hangouts, réa perusahaan sareng jalma anu nganggo Skype pikeun ngajaga hubungan.

Nanging, aya patarosan anu cukup penting nalika milih jasa anu pangsaéna pikeun nelepon sareng nelepon pidéo, henteu paduli naha éta pikeun dianggo sareng réréncangan, kulawarga, murid atanapi di lingkungan bisnis, sareng éta henteu sanés. jumlah pangguna anu sakaligus tiasa nyambung kana video call dina Skype.

Skype ngamungkinkeun telepon kelompok dugi ka 50 jalma dina waktos anu sasarengan

Dina hal ieu, wates ayeuna anu ditetepkeun ku Microsoft nyaéta 50 jalma per grup nelepon atanapi video call, henteu paduli rencana ngupahan. Ieu ngandung harti yén, gratis, anjeun bakal tiasa nganggo Skype sareng 50 pangguna anu sanés nganggo rencana Internét anjeun, nyaéta, tanpa nyauran telepon.

Ku cara kieu, sapertos iklan dina website maranéhanana, ngan ukur ku masang Skype sareng nganggo akun Microsoft, anjeun tiasa nyambung kana télépon pidéo dugi ka 49 pamilon sanés, anu tiasa nganggo komputer sareng Mac, tablet, ponsel atanapi bahkan televisi atanapi asesoris sanésna pikeun sambungan sacara real-time. Salaku tambahan, upami aya salah sahiji anu hoyong, aranjeunna tiasa nganggo fitur aplikasi nyalira, sapertos kamampuan ngabagi layar atanapi kabur latar tukangna, ogé ngabisu atanapi ngaktipkeun mikropon sareng mareuman atanapi ngaktipkeun kaméra.

Skype

Skype
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha kabur latar tukang kaméra di Skype salami nelepon

Saolah-olah ieu henteu cekap, salami konéksi sareng perangkat keras sadaya pamilon ngamungkinkeun, konperénsi pidéo anu dilakukeun ku Skype bakal ngajaga kualitas HD anu tiasa dugi ka 1080p, hal anu bakal ngaapresiasi sababaraha kali sareng éta ogé henteu kajantenan dina sadaya aplikasi anu sami pikeun nelepon video.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.