Spotify dibuka nalika kuring ngamimitian Windows 10 Kumaha kuring nyingkahanana?

Spotify

Seueur aplikasi anu, ku alesan anu béda, nalika urang masang kana komputer urang, hal anu pangpayunna dilakukeun, kalayan nokturnal sareng khianat nyaéta pikeun dipasang dina mimiti komputer urang, sahingga unggal-unggal urang ngahurungkeun komputer urang, éta mimitian sacara otomatis sareng urang tiasa ngamimitian nganggo aplikasi éta tanpa ngantosan.

Nalika aplikasi dipasang dina mimiti alat-alat kami, waktos ngamimitian pakakas urang diperpanjang, masihan kami perasaan yén aya anu henteu tiasa dianggo dina alat-alat urang. Untungna, masalah na ngagaduhan solusi anu langkung ti saderhana, naha éta Spotify, Chorome, Steam ... atanapi aplikasi naon waé anu dimimitian ku Windows.

Upami urang hoyong miceun Spotify tina mimiti komputer urang, urang kedah ngalakukeun léngkah-léngkah anu kuring nunjukkeun ka anjeun di handap ieu:

Spotify

  • Hal kahiji anu kedah urang lakukeun nyaéta aksés kana Tugas Manajer ngaliwatan konci Kontrol + Alt + Hapus babarengan.
  • Teras, pencét dina Tab bumi. Dina bagian ieu, urang milari Spotify, atanapi aplikasi sanés anu kami henteu badé ngamimitian unggal ngamimitian komputer.
  • Pikeun nyegah tina ngajalankeun nalika ngamimitian komputer, upami urang parantos milih aplikasina, pencét dina tombol na Pikeun nganonaktifkeun, perenahna di pojok katuhu handap jandela.

Nalika nguruskeun perobihan barang-barang anu dieksekusi dina mimiti mimiti, urang henteu kedah nga-restart komputer urang. Pikeun mariksa yén parobihan anu parantos dilakukeun dina awal tim kami, urang kedah ngantosan dugi ka waktos salajengna urang ngamimitian tim urang.

Spotify via wéb

Wéb Spotify

Upami anjeun terasrasakeun Spotify sacara rutin, tapi anjeun henteu hoyong aplikasina dimimitian unggal anjeun ngamimitian komputer, solusi pikeun dipaké vérsi wéb Spotifya versi web anu ngamungkinkeun urang pikeun ngaksés perpustakaan musik urang tanpa kedah nganggo aplikasina.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.