Kumaha carana ngaksés Spotify tina komputer naon waé tanpa masang nanaon

Spotify

Jasa streaming musik laun janten langkung populér, ka titik éta ngagambarkeun bagian anu penting pisan dina sektor musik. Sareng, diantara anu sanés sapertos Apple Music, Amazon atanapi Deezer Spotify menonjol pisan kusabab anu paling populér sareng dianggo.

Ieu, diantara anu sanésna, tiasa janten kusabab kasaluyuanana anu saé, kusabab éta aplikasi aya pikeun sajumlah ageung sistem operasi sareng alat, tapi anu leres nyaéta masalahna rada datang nalika anjeun teu hoyong masang aplikasi naon waé dina komputer. Diantara alesan sanésna, ieu tiasa janten kusabab kurangna panyimpenan, sabab anjeun teu hoyong éta ngonsumsi seueur teuing sumberdaya atanapi bahkan kusabab komputer anu anjeun anggo sanés milik anjeun, tapi anjeun kedah hariwang ngeunaan éta.

Janten anjeun tiasa ngakses Spotify tina alat naon waé tanpa instalasi

Sakumaha urang disebatkeun, ieu lumayan mangpaat dina sababaraha kasempetan anu anjeun teu hoyong detil dibagikeun. Dina kasus sapertos kitu, ti Spotify aranjeunna nawiskeun kamungkinan aksés ngalangkungan versi wéb. Ku cara kieu, anjeun tiasa nganggo dina cara anu sami sareng jasa sanés sapertos YouTube tanpa nganggo seueur bandwidth (langkung saé upami sambungan Internét henteu gancang teuing).

Kusabab kitu, anu anjeun kedah lakukeun pikeun ngaksés Spotify tanpa masang aplikasi naon waé dina alat naon waé buka browser naon na lebetkeun dina palang alamat open.spotify.com. Nalika anjeun ngalakukeun ieu, anjeun bakal ningali kumaha vérsi wéb tina layanan musik ditampilkeun, mirip pisan sareng anu katingali dina aplikasi pikeun Windows sareng sistem operasi anu sanés.

Vérsi web Spotify

Spotify
Tulisan anu aya hubunganana:
Janten anjeun tiasa kéngingkeun Spotify kalayan diskon upami anjeun murid

Sakali dina pamuter wéb, naha anjeun hoyong maénkeun lagu anjeun nyalira, atanapi upami anjeun hoyong aksés kana perpustakaan sareng daptar puter anjeun, anjeun kedah lebet nganggo akun anjeun. Anjeun bakal mendakan pilihan di belah katuhu luhur sareng anjeun ngan ukur kedah ngoténtikasi diri pikeun mimiti muterkeun naon anu anjeun pikahoyong.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.