Profesional Pamulihan Data Stellar: naon éta sareng kumaha cara cageur file anu dihapus

Pamulihan Info Stellar

Data biasana penting pisan, sabab seueurna biasana dokuménGambar sareng video anu berharga. Seueur urang resep nyimpen aranjeunna supados henteu leungit, tapi ieu henteu salawasna kajantenan, sabab kadang urang kaleungitan kusabab gagalna sistem, hard drive atanapi kusabab virus.

Kusabab jaman ayeuna, biasana aya partisi pikeun nyimpen sareng nyimpen sagala jinis file, seueur di antarana pribadi. Upami anjeun kaleungitan salah sahijina, langkung sae pikeun milih pikeun tiasa pulih deui, Ieu dimana parabot recovery software datang kana antrian.

Hiji anu geus gaining beurat ku recovering sadaya payil dina format béda maranéhanana nyaéta Stellar Data Pamulihan Profesional, cocog pikeun versi béda tina Windows, tapi ogé pikeun Mac OS. Éta gaduh motor anu kuat, tiasa dianggo dina unit naon waé, naha éta hard disk konvensional, disk padet, kartu eMMC, média optik atanapi bahkan pendrive.

Saolah-olah éta henteu cekap, Stellar Data Recovery Professional ogé pulih email anu dihapus, Ieu kalebet MS Outlook (PST), MS Outlook Express (DBX), MS Exchange Server (EDB), sareng MS Lotus Notes (NSF). Pilih "Sélek" dina Dokumén, Polder sareng Surélék tina bagian "Pilih naon anu badé pulih" sareng seken hard drive anjeun pikeun nyandak email.

Naon ari Stellar Data Recovery Professional?

Stellar Data Recovery Professional dipikanyaho pikeun ngalebetkeun mesin pencari anu kuat, pikeun file anu leungit atanapi ngahapus tina sistem anu ngagaduhan masalah nalika ngamimitian. Éta ogé dianggo dina formatna, drive rusak, partisi leungit, sareng seueur deui.

Diantara detil anu sanés, aplikasi éta pulih file anu énkripsi sareng BitLocker, éta mangrupikeun fitur énggal anu ngajantenkeun éta tiasa dianggo dina énkripsi data alat anu terkenal ieu. Algoritma anu dianggo biasana gancang sareng lengkep, méré hasil 100% dipercaya.

Analisis jero ngamungkinkeun cageur file naon waé, nambihan dukungan pikeun alat anu diformat NTFS, exFAT sareng FAT (FAT16 / FAT32). Pamulihan ogé ngajantenkeun komputer anu diblokir atanapi henteu tiasa ngamimitian, janten langkung narik pikeun ngagaduhan éta salaku parangkat lunak pamulihan pikeun sagala jinis lingkungan.

Kumaha cageur file sareng Stellar Data Recovery Professional

Léngkah munggaran nyaéta masang Stellar Data Recovery Professional dina komputer anjeun.. Éta mangrupikeun aplikasi anu hampang, instalasi ogé bakal nyandak sakedik waktos sareng konsumsi sedeng, ku kituna tiasa dianggo dina PC mana waé kalayan syarat minimal.

Saatos dipasang, buka aplikasi sareng pilih jinis file anu anjeun hoyong cageur, teras klik «Salajengna», ayeuna pilih lokasi pikeun milarian, Jang ngalampahkeun ieu, klik dina «Scan». Scan bakal butuh waktu prudent, sakali payil nu Anjeun hoyong cageur nu kapanggih, pilih eta jeung klik dina "cageur" ​​pikeun nyimpen data.

Jenis file dirojong

Aplikasi Stellar Data Recovery Professional ngadukung dugi ka 300+ file sacara standar, salian ti ngarojong ngedit file custom. Di antara jinis-jinis ieu anu paling dikenal dina gambar sapertos JPG, BMP, TIFF, dina pidéo contona AVI, MPEG, MKV, sedengkeun dina dokumén contona DOC, PDF sareng seueur format sanésna.

versatility ngajadikeun eta alat nu manggihan sagala jenis file, teu nolak sagala na bisa cageur deui legibly dina sagala drive nu geus pulih. Sadaya file tiasa dipindahkeun ka drive anu sanés saatos dipilih sareng dipindahkeun.

Sistem operasi anu dianggo

Stellar Data Recovery Professional tiasa dianggo dina vérsi panganyarna tina Windows, ngalakukeun eta tina Windows 7, ogé dina Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 sarta dina versi panganyarna dirilis, Windows 11. Gawéna sampurna dina sagala lingkungan, jadi dina komputer imah jeung komputer profésional.

Alat pamulihan Profesional Stellar Data Recovery ogé sayogi pikeun komputer nganggo sistem operasi Mac OS X. Éta ogé cocog sareng anu nganggo chip M1 sareng T2, sajaba ti versi panganyarna tina sistem, katelah MacOS Monterey 12.0.

Nepi ka genep vérsi anu béda

Aplikasi Stellar Data Recovery Professional anu populér ngagaduhan dugi ka genep vérsi anu béda, kaasup nu haratis pikeun pamaké nu hayang cageur payil tanpa biaya tambahan. Ieu mangrupikeun alat anu sampurna pikeun pangguna bumi anu peryogi dasar-dasar.

Lajeng aya nepi ka lima versi sejen, anu kadua nyaéta Edisi Standar, anu katilu nyaéta Edisi Profesional, anu kaopat nyaéta édisi Teknisi, sareng anu kalima salian ti anu terakhir, Edisi Toolkit. Sadayana mangrupikeun vérsi lengkep, kalayan analisa lengkep sareng dirancang pikeun sadaya jinis lingkungan.

Syarat minimum pikeun ngagunakeun Stellar Data Recovery Professional

Diantara sarat pikeun ngagunakeun Stellar Data Recovery Professional Aya di handap ieu: komputer kalawan prosésor Intel (x86, x64), AMD (dina sakabéh nomenclatures na), 4 GB memori minimum, sanajan dianjurkeun sahenteuna 8 GB ku kituna sagalana mana gancang sarta smoother nalika recovering file.

Data 250 MB diperyogikeun pikeun pamasanganna, salian ti versi Windows anu dirojong nyaéta Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 sareng Windows 11 anu anjeun tiasa laksanakeun. unduh ti dieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.