Sumber anu tiasa ngabantosan anjeun ngatur usaha

manajemén parusahaan

Gandeng ku téknologi, seueur sumber anu tiasa ngabantosan anjeun ngatur usaha gampang sareng éfisién. Dina tulisan ieu anjeun bakal mendakan inpormasi berharga ngeunaan aranjeunna.

Manajemén bisnis ayeuna

Éta henteu rahasia pikeun saha waé yén cara ngalakukeun bisnis parantos robih ku sababaraha alesan, kalebet kajadian Covid-19 di dunya sareng pertumbuhan jaringan sosial anu gancang anu ayeuna aranjeunna damel salaku sarana difusi anu seueur perusahaan anggo pikeun aranjeunna.

alat pikeun transformasi digital

La transformasi digital perusahaan Kaayaan ayeuna dumasarkeun kana kanyataan yén pangguna parantos robih cara ngagaleuh sareng meakeunana kusabab kaayaan. Sateuacan aranjeunna ngadatangan toko fisik di lokalitasna pikeun milari naon anu diperyogikeun, ayeuna aranjeunna tiasa nyungkeun produk atanapi jasa naon waé kalayan ngan ukur mindahkeun jari ngagunakeun hénponna sareng nampi langsung di bumi.

Dina parobihan ieu, operasi perusahaan ogé kedah dirobihkeun pikeun adaptasi sareng kanyataan ayeuna, untungna aya seueur sumber daya pikeun mempermudah manajemén sareng ngaoptimalkeun prestasina.

8 Sumberdaya anu kapaké pikeun kerja, administrasi sareng organisasi bisnis

Daptar ieu kalebet alat mangpaat pikeun manajemén bisnis ayeuna, anu tiasa digabungkeun sareng langkung seueur manpaatna.

1. Manajer tugas sareng kerja sama tim

Ngaliwatan manajer tugas dimungkinkeun pikeun ngarencanakeun kagiatan anu ditunda pikeun masihan aranjeunna ka individu atanapi kelompok, ngendalikeun anu aya dina prosés sareng ngesahkeun anu réngsé. Pondokna, lacak prosés na.

conto asana

Sababaraha anu paling sering dianggo ayeuna nyaéta Trello, Asana sareng Pamanggih.

2. CRM pikeun manajemén palanggan sareng supplier

Akronim ieu ngarujuk kana "Management Hubungan customer", Program anu didédikasikeun pikeun ngendalikeun hubungan anu dijaga ku perusahaan sareng palanggan sareng panyadia na, dimana rékaman kontak sareng basis data disimpen dina sadaya jalma anu ngagaduhan interaksi sareng bisnis.

Dinten ieu anjeun tiasa nganggo Salesforce, Microsoft Dynamics CRM, Pipedrive, sareng SumaCRM.

3. Parangkat lunak pikeun manajemén sumber daya manusa

Prosedur jurusan SDM langkung saderhana sareng langkung épisién nalika ngagaduhan perangkat lunak dimana sadaya kagiatan ngeunaan karyawan kacatet, kalebet jam damel, modalitas kerja (tatap muka atanapi jauh), istirahat, liburan, PHK, antara séjén ....

Bizneo HR

Sababaraha pilihan anu aya ayeuna Bizneo HR, Factorial, Workday sareng Personio.

4. Konperénsi sareng hubungan antarpribadi

Ayeuna yén seueur anu kedah damel ti bumi, rapat langsung janten jarang. Di sisi anu sanésna, anjeun tiasa ngamangpaatkeun alat anu tangtu dimana kontak didamel ngalangkungan alat éléktronik anu ayeuna dianggo sareng sadayana tiasa diatur ti aranjeunna.

Aplikasi zum

Aranjeunna disarankeun khususna Slack, Zoom, Google Meet sareng Skype.

5. Panyimpenan inpormasi

Lemari file anu pinuh ku dokumén mangrupikeun jaman baheula, ayeuna dimungkinkeun pikeun nyimpen seueur inpormasi dina awan, anu tiasa diaksés sepanjang waktos ngalangkungan Internet.

Pilihan anu pangsaéna pikeun hal ieu nyaéta Google Drive, Dropbox sareng Hiji Drive.

6. Tagihan sareng administrasi

Elaborasi faktur nganggo tanda tangan sareng sacara ageung éta tiasa dikelola sacara digital ngalangkungan parangkat lunak khusus, anu nyababkeun ngahémat waktos sareng usaha anu cukup. Sababaraha program ieu bahkan nyimpen rékaman akuntansi perusahaan.

Conto ieu nyaéta Quipu, Dicekel sareng Odoo.

7. Manajemén média sosial

Alat hootsuite

Jaringan sosial tiasa dikelola sacara séntral sareng gampang ngalangkungan alat sapertos Tweetdeck, Hootsuite atanapi Metricool, dimana ogé dimungkinkeun pikeun ngajadikeun otomatis sareng ngarencanakeun publikasi, anu hartosna ngahémat waktos sareng kamungkinan nyiptakeun kampanye iklan lengkep.

8. ERP atanapi Perencanaan Sumber Daya Perusahaan

Ieu mangrupikeun program lengkep anu ngagaduhan modul khusus dina padamelan bisnis anu bénten-bénten, gunana pikeun sagala hal anu aya hubunganana logistik, gudang, inventarisasi, sumber daya manusa, kontrol biaya sareng seueur deui.

Kauntungannana jenis alat ieu nyaéta ngagaduhan desain anu fléksibel, lengkep adaptasi sareng kabutuhan perusahaan mana waé, ngalangkungan panambih atanapi ngaleungitkeun modul.

Microsoft Dinamika

Sababaraha pilihan nyaéta Unit4, Epicor, NetSuite, sareng Microsoft Dynamics.

Sababaraha alat ieu tiasa ngabantosan pisan pikeun ngatur internal sareng éksternal operasi perusahaan anjeun. Sanaos anu paling disarankeun nyaéta konsultasi ka propésional Pilih mana anu pangsaéna pikeun anjeun pikeun jinis bisnis.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.