Kumaha carana nyumputkeun folder "3D Objects" dina Windows 10

Cet 3D

Kalayan datangna Windows 10, Microsoft mutuskeun pikeun nyiptakeun serangkaian aplikasi anu aya hubunganana sareng desain, dimana Paint 3D khususna menonjol pikeun mekar Palasik cet ku seueur objék 3-diménsi anu lumaku pikeun gambar naon waé, hal anu cukup syukur ku bagian tina pangguna, tapi éta ngalirkeun tanpa nyeri atanapi kamuliaan dina seueur kasus anu sanés.

Sareng, diantara anu sanésna, sasarengan ieu ti Microsoft dilebetkeun kana folder pangguna, sapertos dokumén, gambar atanapi musik, telepon objék 3D, anu ogé ditingalikeun dina file explorer unggal-unggal aksés. Khususna, éta mangrupikeun fitur anu bakal disumputkeun di hareup. Nanging, samentawis éta, Kami nunjukkeun kumaha anjeun tiasa nyegah polder ieu tina némbongan dina komputer Windows 10 mana waé.

Ieu kumaha anjeun tiasa nyegah polder objék 3D tina ditampilkeun dina Windows 10

Sakumaha urang disebatkeun, dina hal ieu aya kamungkinan pikeun nyegah polder obyék 3D tina némbongan diantara-milik pangguna dina Windows. Perlu dicatet yén éta sanés prosedur resmi atanapi éta tiasa dilakukeun tina konfigurasi atanapi anu sami, tapi lumayan saderhana.

Ku cara kieu, pikeun nyumputkeun folder objék 3D dina Windows 10, anjeun kedah buka éditor pendaptaran Windows ku ngetik regedit dina kotak search atanapi dina ngajalankeun. Sakali lebet, anjeun kedah ngalaksanakeun léngkah ieu:

  1. Hapus konci na {0DB7E03F-FC29-4DC6-9020-FF41B59E513A} ti jalur ieu:
HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Explorer/MyComputer/NameSpace
  1. Hapus konci na {0DB7E03F-FC29-4DC6-9020-FF41B59E513A} ti jalur ieu:
HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Wow6432Node/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Explorer/MyComputer/NameSpace

3D Objects folder dina Windows 10

Gambar logo cét
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha cara balik ka Cat Palasik dina Windows 10

Sakali ieu réngsé, upami anjeun ngabalikan komputer anjeun sareng aksés ngajajah file anjeun bakal ningali kumaha épéktipna Folder objék 3D Éta henteu ditingalikeun deui di antara polder sistem operasi sorangan dina pangguna, sanaos leres anjeun tiasa neraskeun ngaksésna upami anjeun peryogi iraha waé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.