Anjeun resep alam? Ngaropea Windows gratis sareng téma National Geographic ieu

Téma Gambar Geografis Nasional pikeun Windows

Wallpaper kaasup kana bungkus National Geographic Safari PREMIUM

Sanaos wallpaper sareng téma anu kalebet sacara standar dina sistem operasi Windows parantos ningkat sakedik-sakedik, anu leres mah éta henteu acan raoseun. Nanging, teu aya masalah ageung kumargi aya kamungkinan ngarobihna. Y, Upami anu anjeun pikahoyong henteu kedah lebet kana Internét atanapi anu sami pikeun mendakan wallpaper énggal unggal sering pikeun komputer anjeun, panginten ideu anu pangsaéna nyaéta nerapkeun téma.

Dina hubungan ieu, aya seueur diantarana sayogi sareng, sacara umum, éta kalebet seueur gambar anu sacara otomatis disetél salaku wallpaper. Kusabab alesan anu sami ieu, dinten ieu urang nampilkeun sababaraha téma dikembangkeun sacara manual sareng diterbitkeun ku Microsoft sareng dumasar kana gambar alam anu dicandak ku National Geographic.

Pilarian téma 4K National Geographic gratis ieu pikeun Windows

Sakumaha urang disebatkeun, waktos ayeuna jejer anu dimaksud nyaéta opat béda-béda gumantung kana topik utama, sadayana fokus kana alam, janten upami anjeun resep anjeun tiasa ngaraoskeun aranjeunna kalayan lengkep dina tim anjeun.

sataun 2020
Tulisan anu aya hubunganana:
Ngagungkeun datangna taun énggal 2020 sareng téma gratis ieu pikeun Windows

Dina masing-masing tina opat téma anu ditawarkeun Microsoft pikeun Windows dina kolaborasi sareng tim National Geographic, éta kalebet 12 gambar anu bakal dijantenkeun wallpaper, sadayana dina resolusi 4K kalayan naon anu di seueur monitor sareng layar aranjeunna bakal katingali kalayan kualitas anu berkesan. Salaku tambahan, téma unggal téma béda-béda:

  • PREMIUM jero cai Geographic Nasional: Dina téma ieu, anjeun bakal mendakan wallpaper anu aya hubunganana sareng laut sareng walungan, kusabab poto na dicandak di jero cai.
  • National Geographic Safari PREMIUM: upami anjeun langkung resep leuweung atanapi safaris, ieu topik anjeun. Di dieu anjeun bakal mendakan seueur gambar anu aya hubunganana sareng leuweung sareng sasatoan anu mengesankan.
  • Tanduk Geografi Nasional dina Autumn PREMIUM: téma anu sanés sapertos anu sateuacanna, ngan ukur dina hal ieu anjeun tiasa mendakan sababaraha bentang anu aya hubunganana sareng usum gugur sareng seueur anu langkung narik ati.
  • PREMIUM Antografik Nasional: Tungtungna, upami tinimbang bentang leuweung sareng anu sanés anjeun langkung resep anu langkung tiis sareng icier, anjeun panginten langkung resep téma terakhir ieu, anu nunjukkeun gambar anu dicandak di Antartika.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.