Kumaha pin tab dina Microsoft Edge

sisi

Browser parantos seueur mekar kumargi Mosaic janten salah sahiji panyungsi mimiti janten gerbang internét. Henteu lami saatos, Nescape Navigator sumping, anu ngaleungitkeun mosaik dina ampir sadayana, tapi sakali Internet Explorer sumping éta dilakukeun ku sadayana jajan.

Nalika mangtaun-taun, unggal waktos urang tiasa nampi langkung seueur kontén ngalangkungan peramban, langkung seueur format anu cocog ... dugi ka ayeuna, dimana kami bahkan tiasa nganggo peramban éta nyalira pikeun buka file dina format PDF atanapi GIF.

Nanging, épolusi sakapeung mah asalna tina paningkatan dina operasina, paningkatan anu mempermudah panggunaan navigasi, khususna kanggo pangguna anu sok nganjang ka halaman wéb anu sami, boh pikeun damel atanapi luang.

Dina kasus ieu, urang tiasa nganggo tetengger peramban urang pikeun gancang aksés kana wéb anu urang hoyong konsulat, urang ogé tiasa nyiptakeun aksés langsung kana halaman wéb sareng jangkar éta dina ngamimitian sahingga nalika anjeun ngeklik éta, halaman wéb anu urang pilari otomatis muka.

Atanapi, urang tiasa ngamangpaatkeun alat anu ditawarkeun ku Microsoft Edge dina Windows 10 pikeun pin halaman wéb paporit urang sahingga unggal-unggal urang muka pangotéktak, halaman wéb ieu diperbarui sareng nunjukkeun inpormasi pangénggalna.

Kumaha pin halaman wéb dina Microsoft Edge

Pikeun nyangkar halaman wéb ka pangotéktak sahingga unggal dieksekusi éta muka halaman anu dimaksud urang kedah nuturkeun léngkah ieu:

pin-web-pages-at-edge-1

  • Buka tab halaman wéb anu dimaksud sareng pencét tombol katuhu.
  • Dina menu turun-turun anu nembongan urang bakal milih Jangkar.

pin-web-pages-at-edge-2

Salajengna urang bakal ningali éta tab ngalih ka kénca palang éta sareng diwakilan ku favicon wéb. Ayeuna pikeun mariksa yén urang parantos leres-leres ngalakukeunana urang ngan kedah nutup peramban sareng muka deui. Urang bakal ningali kumaha halaman wéb anu kami pinnét muka sareng browser.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.