Kumaha carana nambihan kalénder Google dina Windows 10

Google

Janten sistem operasi pikeun alat sélulér Android panglobana dipaké di planét ieuPasti anjeun resep pikeun nambihan kalénder Google kana Windows 10 anjeun pikeun ngatur sadaya kajadian anu anjeun gaduh saminggu. Kanyamanan anu tersirat ieu ningkatkeun pangalaman pangguna anu urang tiasa kéngingkeun tina aplikasi anu hadé pisan tina PC.

Sareng sanaos Windows 10 gaduh aplikasi kalénderna nyalira, ngagaduhan Android salaku sistem anu aya dina kalolobaan smartphone, maksa Microsoft kalebet ampir sacara standar pikeun ngagampangkeun panggunaan na dina PC. Pokokna, kami badé ngabantosan anjeun tambahkeun kalénder google dina Windows 10 anjeun tanpa masalah ageung.

Kumaha carana ngimpor Kalénder Google anjeun kana aplikasi Kalénder Windows 10

Sacara standar, aplikasi Almenak kedahna ayana dina ménu mimiti. Upami anjeun parantos ngaleungitkeunana tina ubin, anjeun tiasa mendakan aplikasi tina file explorer salaku "Kalénder".

  • Pencét dina ménu mimiti windows
  • Kami gaduh mosaik tina Aplikasi almenak sareng urang pencét dina
  • A jandéla biru ageung sareng sajabi ti email anu ditugaskeun dina akun Windows, tombol kalayan «Tambahkeun akun» bakal nembongan di handap ieu

Rekening Google

  • Urang pilih ayeuna "Akun Google"

Kalénder Google

  • Kami kenalkeun akun teras pencét salajengna

Lebet

  • Ayeuna kecap akses, urang kéngingkeun na urang bakal gaduh rekening ti Google anu mana acara Kalénder bakal disingkronkeun sareng Windows 10 PC urang

Anjeun ayeuna badé siapkeun kalénder Google dina PC Windows 10 anjeun sareng anjeun tiasa ngatur éta tina fasilitas anu ngagaduhan keyboard sareng mouse anjeun pikeun nyiptakeun acara, ngabatalkeunana atanapi ngatur minggu payun. Pikeun anjeun anu biasa kana komputer sareng smartphone Android anjeun, ampir penting anjeun ngagaduhan ieu katutupan.


Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Elvis maéhan D cenahna

    Fungsi ieu masihan kuring kasalahan 0x8000000b unggal waktos kuring nyobian ngaktipkeun akun Gmail abdi di Windows 10. Kuring gaduh pendapat anu saé pikeun aplikasi w10 tapi waktos ieu kuring ngagaduhan kuciwa anu hébat, kuring ngarepkeun éta ngajawabna, kuring ogé ngagaduhan masalah sareng G Suite sareng M-Outlook 2016, kuring ngarobih kecap akses tina akun sareng ayeuna éta masihan kuring kasalahan dina klien mail kuring, robih palabuhan 443, aktipkeun kaayaan sinkronisasi di admin G Suite sareng teu aya, singgetna, masalah sareng Google sareng w10. ..