Windows smartphone terus kaleungitan taneuh di Spanyol

Windows 10

Salami sababaraha sasih ayeuna, parantos langkung ti éta dipikanyaho smartphone sareng sistem operasi Windows Phone sareng Windows 10 Mobile aranjeunna tetep kaleungitan ayana sareng bagi di pasar, anu beuki didominasi ku Android. Numutkeun data pangénggalna anu disayogikeun ku Kantar, smartphone Microsoft tetep kaleungitan pangsa pasar sareng kecuali di Jepang, dimana sahamna aya dina 0,5%, éta terus turun di nagara-nagara sanés.

Daya tarik anu leutik tina Windows 10 Mobile dina pasaran sareng henteu datangna sistem operasi énggal ieu pikeun seueur alat Lumia, parantos ngajantenkeun seueur pangguna mutuskeun pikeun ngaganti Windows Phone na pikeun Android atanapi bahkan alat anu nganggo sistem operasi. ios.

Balik kana data anu disayogikeun ku Kantar, pangsa penjualan salami kuartal kahiji alat sélulér kalayan sistem operasi Microsoft, tetep handap 10%, anu ngagambarkeun penurunan anyar dina tingkat global.

Sakumaha ka Spanyol Pangsa pasar Windows sacara praktis teu aya sareng éta tetep aya dina 0,6%. Di nagara-nagara sanés sapertos Italia sareng Perancis, pangsa pasar tetep 6,3% sareng 5%. Upami urang ngabandingkeun inohong ieu sareng période anu sami taun kamari, kaayaan dramatis saprak taun ka tukang pangsa pasar na langkung 14% dina dua kasus.

Sistem operasi sélulér

Inggris, tempat anu ngagaduhan Windows Phone sareng Windows 10 Mobile dugi ka pangsa pasar anu cukup ageung, ayeuna 5%, anu mangrupikeun pukulan anu ageung pikeun perusahaan anu berbasis di Redmond.

Kahareupna alat sélulér sareng sistem operasi Microsoft katingalina lumayan kompromi, sanaos dipiharep ku dorongan perusahaan anu dipimpin ku Satya Nadella, pangsa pasar tiasa berkembang sareng pulih dina sababaraha minggu atanapi bulan payun.

Naha saur anjeun Microsoft bakal ngatur pangsa pasar Windows 10 Mobile sareng alat anu nganggo sistem operasi Windows?.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.