Kumaha terang program naon anu parantos kami pasang dina Windows 10

Léngkah katilu

Aya seueur jinis pangguna sareng masing-masing nganggo séri program anu sanés pangguna anu biasana henteu dianggo. Upami urang ngagaduhan tim anu dianggo ku sababaraha urang, urang tiasa mendakan daptar program anu tiasa mangaruhan kinerja Windows 10 sareng naon anu langkung parah, ulah dipiceun éta tina sistem operasi sabab kami henteu terang yén éta dipasang.

Untungna aya metoda pikeun terang sareng terang sadaya program anu dipasang dina Windows 10 urang, anu kami henteu peryogi program éksternal atanapi anu sapertos kitu, urang ngan ukur kedah konsol MS-Dos diaktipkeun sareng nganggo éta.

Pikeun seueur jalma bakal hésé terang mana konsol MS-Dos, tapi saderhana. Konsol ieu nyaéta layar hideung ku hurup bodas anu nembongan ti jaman ka jaman sareng di mana urang tiasa nganggo sareng nyerat paréntah. Pikeun ngaktipkeun konsol ieu kami badé Ngajalankeun atanapi milarian tina menu Windows 10 sareng urang nyerat Powershell atanapi CMD, dina kaayaan naon waé éta bakal ngajalankeun konsol sareng jandéla hideung éta bakal kabuka.

Ayeuna urang kedah nyerat téks ieu sareng pencét tombol enter:

Get-ItemProperty HKLM:SoftwareWow6432NodeMicrosoftWindowsCurrentVersionUninstall* | Select-Object DisplayName, DisplayVersion, Publisher, InstallDate | Format-Table –AutoSize

Nalika jalur ieu dieksekusi, éta bakal nembongkeun daptar dina layar sadaya program sareng aplikasi anu dipasang dina Windows 10 urang, daptar anu tiasa urang maénkeun pikeun terang aplikasi mana anu urang kedah uninstall sareng anu sanés. Hal anu kedah urang laksanakeun sacara manual. Dina hal ieu urang kedah neraskeun nganggo konsol pikeun miceun program. Unggal program bakal dicabut ku kode ieu:

product where name="NOMBRE DEL PROGRAMA" call uninstall

Maka Windows bakal mupus program éta tina sistem. Urang kedah nyarios yén sanaos Control Panel nunjukkeun alternatif anu langkung visual pikeun ngaleungitkeun program Windows 10Sababaraha program bakal muncul dina daptar konsol sareng sanés dina Control Panel, janten metode ieu tiasa langkung akurat tibatan metode anu sanés anu aya.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Antonio Perez Madrazo cenahna

    Abdi henteu tiasa ngalengkepan prosedur ieu kusabab kuring pikir sababaraha téks leungit tina garis paréntah.