Tilu alternatif gratis pikeun Visual Studio

Tilu alternatif gratis pikeun Visual Studio Sababaraha dinten ka pengker versi anyar Visual Studio, Microsoft IDE anu kawéntar, parantos dileupaskeun, tapi kumargi éta ti Microsoft sanés hartosna urang kedah ngagunakeunana pikeun kamajuan urang. Dina waktos ayeuna Hatur nuhun kana Perangkat Lunak Gratis aya alternatif anu saé sapertos Visual Studio. Kami nyandak anjeun tilu program anu saé sapertos Visual Studio kalayan sababaraha bahasa.

Sumuhun masalah anu ageung sareng IDE ieu nyaéta yén aranjeunna henteu tiasa dianggo saé sareng téknologi .net, Visual Studio janten hiji-hijina IDE anu ngalakukeun éta. Tapi pikeun ngembangkeun aplikasi anu saé henteu perlu dikembangkeun dina .net.

Netbeans

Salah sahiji IDE anu hébat pikeun perangkat lunak Gratis disebut Netbeans. Mimitina Netbeans fokus kana ngembangkeun program nganggo bahasa pemrograman Java, tapi ku jalanna waktos basa pemrograman anyar ditampi ogé alat-alat anyar, debugger sareng kompiler, ngajantenkeun Netbeans janten IDE anu kuat. Netbeans leres-leres gratis sareng ngagaduhan plugins sareng alat anu intuitif pisan, éta ogé multiplatform sahingga tiasa dianggo dina komputer naon waé. Upami niat anjeun badé dikembangkeun sareng jawa, Netbeans mangrupikeun pilihan anu hadé.

samagaha

Eclipse lahir salaku garpu Netbeans sorangan tapi panggunaan gampang na nganggo sdk android parantos laun ngajantenkeun pangguna na ngadamel sareng ngembangkeun IDE anu hébat. Sapertos Netbeans, Eclipse damel sareng java, c ++, html, css, php, Go, sareng sajabana ... Éta ngagaduhan debugger, kompiler sareng émulator pikeun ngajalankeun aplikasi. Ayeuna aya versi gratis sareng versi anu ngahijikeun android sdk pikeun anu ngan ngembangkeun pikeun platform ieu. Sapertos sésana, Eclipse gratis tapi pamasanganana bénten sareng sésana. Eclipse henteu tiasa dianggo sapertos exe anu biasa tapi mangrupikeun folder anu dikomprés anu anjeun kedah unzip teras ngonpigurasikeun jalur mesin virtual java sareng sésana konfigurasi.

 

QtCreator

IDE anu katilu nyaéta rada atypical tapi beuki seueur pengikut. Disebut QtCreator sareng sanaos khusus kana ngembangkeun aplikasi sareng perpustakaan QT, anu leres nyaéta QTCreator tiasa ngadukung basa sareng téknologi anu sanés. Operasi na mirip sareng Visual Studio tapi kalayan spésifikasi na nyalira. QT Creator nyaéta cross-platform sareng henteu ngan ukur nyusun kanggo Gnu / Linux tapi ogé pikeun platform anu sanés. Éta mangrupikeun IDE anu anom pisan tapi anu ngagaduhan langkung seueur dukungan henteu ngan ukur pikeun pamekaran QT tapi ogé pikeun kuat nalika nyiptakeun aplikasi mobile.

Kasimpulan ngeunaan alternatif ieu ka Visual Studio

Kuring sacara pribadi parantos nyobian tilu ideu ieu ogé Visual Studio. Kuring pikir yén kacuali diprogram ku basa khusus sapertos .net atanapi sareng perpustakaan QT, IDE naon waé anu saé sareng éta ngan ukur masalah anu raos kusabab ka opatna ngagaduhan alat, plugins sareng inpormasi anu cekap supados anu paling énggal tiasa aplikasi saderhana. Ayeuna terserah anjeun Naon IDE anjeun pikaresep?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gustavo Rodríguez cenahna

    Mana anu paling cocog sareng C #, janten kadieu. Punten.