Tilu klien FTP anu pangsaéna pikeun Windows 10

Mindahkeun file ku FTP

Dunya Internét parantos sumping, naha urang resep atanapi henteu, sareng éta hartosna pakakas anu ngan sababaraha taun ka pengker ayeuna alat anu ampir penting pikeun Windows 10. Salah sahiji alat éta disebat klien ftp. Klién Ftp bakal ngabantosan kami ngaunduh sareng unggah sadaya jinis bahan kana rohangan wéb.

Windows 10 nawiskeun aksés ftp asli tapi klien anjeun dasar pisan yén seueur pangguna teu ngagaduhan sadayana anu urang peryogikeun. Éta sababna naha hadé pikeun milih masang klien ftp dina Windows 10 kami. Salajengna urang bakal nyarioskeun ngeunaan tilu klien FTP anu tiasa urang pasang dina Windows 10 sareng anu cukup mangpaat.

filezilla

Kliénna Ftp Rey ditelepon Filezilla. Éta mangrupikeun klien, opensource ftp gratis, anu tiasa urang pasang tanpa aya masalah. Palanggan Ieu ngamungkinkeun urang ngadamel koneksi khususKalayan kecap séjén, urang tiasa nyambung kana rohangan ftp anu sanés tanpa kedah muka program sababaraha kali. Layar Filezilla dibagi kana tilu bagian: bagian anu mimiti ngabéjaan ngeunaan status sambungan; bagian kadua nunjukkeun ka kami file anu urang gaduh sareng bagian katilu nunjukkeun status operasi kami, upami éta parantos hasil atanapi upami aranjeunna parantos gagal. Filezilla urang tiasa kéngingkeunana halaman wéb resmi na.

FireFTP

Fireftp sanés klien ftp anu has tapi éta penyuluhan Firefox anu tiasa urang pasang dina panyungsi wéb. Pikeun éta urang kedah nganggo Firefox salaku panyungsi wéb. FireFTP mangrupikeun penyuluhan anu urang pasang gratis dina browser wéb. Nalika urang muka FireFTP, tab anyar dibuka dibagi kana dua jandéla: dina hiji file urang gaduh tina rohangan wéb sareng anu sanés file na tina komputer urang. FireFTP mangrupikeun penyuluhan anu urang mendakan dina ekstensi Mozilla resmi sareng gudang tambahan.

file dihapus
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha mupus file anu kakonci dina Windows 10

CuteFTP Pro

Klién FTP ieu kasohor sababaraha taun ka pengker sareng mangrupikeun salah sahiji anu paling dianggo sateuacan Filezilla némbongan. CuteFTP Pro mangrupikeun pilihan premium tina klien FTP ieu, urang ogé tiasa nyobian versi freemium tapi éta henteu ngagaduhan fungsi positip tina klien FTP ieu. CuteFTP Pro ngandung anu sami sareng klien sateuacanna, tapi henteu sapertos aranjeunna, CuteFTP ngagaduhan alat anu bakal ngajantenkeun padamelan langkung gampang, sapertos salinan cadangan, éditor html atanapi éditor podcast. Alat anu gunana tapi éta ogé tiasa digentos ku aplikasi anu langkung rumit. Bisi wae, anjeun tiasa kéngingkeun CuteFTP Pro di Halaman web resmi CuteFTP.

kacindekan

Dina titik ieu, pastina seueur anjeun bakal heran palanggan mana anu pangsaéna. Kuring sacara pribadi mikir yén sadayana tilu mangrupikeun alternatif anu saé, sanaos Kuring pribadi nganggo Filezilla, kumargi gratis, lintas platform sareng konfigurasi na saderhana, saderhana pisan. Tapi, ku sabab éta tilu pilihan tiasa dicobian gratis, langkung saé anjeun nyobian Naha anjeun henteu nyangka?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Drew1887 cenahna

    Ieu daptar anu saé, tapi kuring bakal nambihan klien sapertos WebDrive sabab dina pangalaman kuring henteu salah sahiji klien ieu aman pisan. Sababaraha panginten tiasa gratis, tapi kuring ati-ati kana parangkat lunak gratis kumargi potensi malware.
    WebDrive ogé sayogi dina basa Spanyol.

  2.   Bill Gay cenahna

    Windows sok mawa klien ftp, tapi éta dipaké dina konsol.