Microsoft Teams, masa depan Skype?

Microsoft Teams

Sababaraha jam ka pengker, Microsoft, sareng Nadella, nampilkeun alat pangénggalna, parangkat lunak pangénggalna fokus kana dunya bisnis. Parangkat lunak ieu disebut Microsoft Teams sareng pura-pura alternatif pikeun Slack sareng panerusna Microsoft Skype for Business.

Microsoft Teams bakal janten parangkat lunak télékomunikasi pikeun perusahaan anu sayogi pikeun platform utama sareng anu bakal nyambungkeun sanés ngan ukur tim kerja tapi ogé grup kerja sareng aplikasi Kantor utama, dina hal ieu Kantor 365.

Microsoft Teams bakal sayogi pikeun sadaya platform sareng bakal diwangun kana Microsoft Office 365

Ayeuna Microsoft Teams henteu sayogi pikeun sadayana, tapi enya, urang gaduh sawangan, pérsi teu stabil anu sayogi pikeun Windows sareng Mac sareng Android. Bakal gancang sayogi pikeun ios sareng Windows Phone, tapi versi akhirna bakal nampilkeun sadayana platform.

Microsoft Teams moal ngan ukur ditawarkeun dina paket Office 365 tapi ogé bakal cocog sareng Skype sareng aplikasi Microsoft anu sanésUtilitas anu pikaresepeun pikeun anu freelancer sareng henteu hoyong ngarobih Skype pikeun aplikasi sanés pikeun klien atanapi proyék.

Bisi wae, sigana mah Microsoft Teams bakal bersaing sareng Slack, alat anu kéngingkeun seueur bidang komunikasi bisnis, tapi Naha éta bakal ngagentos aplikasi deui? Jelas mikir éta Microsoft Teams pikeun ngagentos Skype for Business tapi Naha éta ogé bakal ngaganti Skype? 

Kamungkinan dina masa depan anu teu jauh teuing union sapertos kitu mangrupakeun kanyataan, antukna, sigana Microsoft Teams bakal janten bagian deui tina Kantor 365, pikeun anu urang kedah gaduh akun resmi na ieu ngajantenkeun langkung hésé pikeun Microsoft Teams rék dilegakeun di antara usaha alitSanaos upami urang tumut kana akun éta dilebetkeun kana jasa Microsoft, Microsoft Teams sigana mangrupikeun alternatif anu hadé pikeun Slack Naha anjeun henteu nyangka?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.