Tim redaksi

Windows Noticias nyaéta halaman wéb ngeunaan Internét AB. Dina halaman wéb ieu kami jaga pikeun ngabagi sadaya berita ngeunaan Windows, tutorial anu paling lengkep sareng nganalisis produk anu paling penting dina ruas pasar ieu.

Kusabab diluncurkeun taun 2008, Windows News parantos janten salah sahiji halaman wéb rujukan dina séktor sistem operasi Microsoft.

Tim éditor Windows News diwangun ku sakumpulan Ahli téknologi Microsoft. Upami anjeun ogé hoyong janten bagian tina tim, anjeun tiasa kirimkeun kami formulir ieu pikeun janten éditor.

Éditor

  • Kamar Ignatius

    Kuring parantos nganggo Windows ti 90an, nalika PC munggaran kuring ditangan. Saprak harita kuring kantos janten pangguna satia pikeun sadaya vérsi anu Microsoft badé dileupaskeun ka pasar Windows.

  • Doriann Marquez

    Profesional IT sareng pangalaman 8 taun dina dukungan pangguna sareng administrasi jaringan sareng server. Peminat téknologi mobile, taster aplikasi sareng panulis ku gairah.

  • Daniel Terrasa

    Blogger sumanget ngeunaan téknologi anyar, kersa ngabagi tutorial nyerat pangetahuan kuring sareng nganalisa supados anu sanés tiasa terang sadayana ciri anu ngagaduhan gadget anu béda. Mustahil ngabayangkeun kumaha kahirupan sapertos sateuacan Internét!

  • Isaac


Tilas éditor

  • Joaquin Garcia

    Jandéla parantos nalukkeun dunya Informatica sareng sanaos aranjeunna hoyong ngaleungitkeun éta, éta masih kénéh tolok ukur. Kuring parantos nganggo Windows ti 1995 sareng kuring resep pisan. Tambih Deui: latihan ngajantenkeun sampurna.

  • Fransisco Fernandez

    Gairah ngeunaan sagalana nu patali jeung téhnologi saprak komputer munggaran kuring. Ayeuna, kuring tanggung jawab ngokolakeun jasa IT, jaringan sareng sistem, sareng upami aya anu teu acan robih ti mimiti kuring, nyaéta Windows. Kuring ogé ngatur sababaraha portal sanés dina Internét sapertos iPad Experto. Di dieu anjeun tiasa ningali sadayana anu kuring diajar salami mangtaun-taun anu aya hubunganana sareng sistem operasi Microsoft.

  • Villamandos

    Peminat Windows, ngajajah fitur-fitur anyar anu ditawarkeun ku unggal vérsi anyar. Dina dinten ka dinten kuring mangrupikeun alat anu penting, anu tiasa dianggo atanapi pikaresepeun.

  • Manuel Ramirez

    Sadayana hirup abdi caket kana Windows ti saprak 95, 98, XP sareng 7, sareng ayeuna ngaraosan éta Windows 10 anu janji pisan di awal na sareng anu teu nguciwakeun. Khusus pikeun seni, dimana Windows ngajantenkeun padamelan sadidinten langkung gampang. Nulis ngeunaan fungsionalitasna mangrupikeun hal anu kuring ogé resep.

  • Miguel Hernandez

    Kabogoh parangkat lunak sareng khususna Windows, kuring pikir yén ngabagi eusi sareng élmu kedah leres, sanés pilihan. Kusabab kitu, kuring resep ngabagi sadayana anu kuring pelajari ngeunaan sistem operasi ieu.