Tips pikeun ngagunakeun akun Administrator dina Windows 10

Windows 10

Biasana aya komputer anu dianggo ku sababaraha jalma atanapi aya rangkay komputer anu anjeun hoyong ngendalikeun tina komputer anu khusus, sapertos di perusahaan atanapi sakola. Dina kasus ieu, rekening pangurus biasana didamel, anu mangrupikeun jalma anu ngagaduhan kakuatan pikeun ngatur sadaya akun ieu dina komputer Windows 10. Sanajan penting pikeun tumut kana sababaraha aspék nalika ngagunakeun jenis akun ieu. Kusabab kitu, Microsoft sorangan masihan sababaraha saran.

Microsoft hoyong lRekening pangurus dina Windows 10 dianggo saluyu. Ku alatan éta, ku cara kieu, bakal mungkin pikeun nyingkahan masalah sareng masalah privasi atanapi ngajantenkeun panggunaan éta gampang pikeun pangguna. Jinis aspek ieu penting

Ngawatesan aksés internét

Aspék munggaran anu aranjeunna koméntar ti Microsoft nyaéta yén nyatakeun akun administrator henteu kedah aksés internét. Sanaon sungut éta ninggalkeun kami sababaraha alesan pikeun ieu. Ilaharna, pangurus nyaéta jalma anu ngagaduhan aksés kana data anu paling sénsitip. Maka, aranjeunna biasana janten udagan utami dina serangan. Janten jumlah jalma anu ngagaduhan kaistiméwaan kedah diwatesan sareng panggunaan akun ieu kedah diwatesan.

Maka, dina hal perusahaan, disarankeun a alat misah dimana akun administrator na dianggo. Salaku tambahan, penting pikeun alat anu dimaksud dijaga tetep nepi ka sepanjang waktos. Luhureun sadaya, pembaruan kaamanan penting dina hal ieu. Salaku tambahan kana sababaraha kadali kaamanan anu saleresna pisan. Éta sababna naha perlu pikeun ngawatesan aksés Internét, salaku ukuran kaamanan anu penting dina hal ieu.

Ngurangan panggunaan jauh

Windows 10

Di sisi anu sanésna, anjeun kedah nyobian nyegah saloba mungkin anu aya tugas administrasi anu dijalankeun jarak jauh. Isolasi idéntitas administrator penting pisan. Ieu ngandung harti yén idéntitas pangguna éta kedah didamel tina ruang nami anu misah, anu henteu ngagaduhan aksés kana Internét. Salaku tambahan, éta saenyana kedah bénten sareng inpormasi idéntitas pagawé khusus.

Di sisi anu sanésna, perusahaan koméntar yén disarankeun yén teu aya aksés anu tetep. Ieu ngandung harti yén akun pangurus henteu ngagaduhan kaistiméwaan sacara standar. Dina hubungan ieu, Microsoft nyarankeun yén akun diperyogikeun pikeun nyungkeun hak JIT (pas dina waktosna). Janten anjeun bakal dipasihan aksés kanggo waktos anu terbatas, janten kamungkinan aya kajadian kajantenan terbatas. Éta ogé kedah émut yén dina hal ieu, ceuk kunjungan éta kacatet dina sistem.

Entong nganggo akun administrator di bumi

Windows 10

Éta panginten aya pangguna anu ngamangpaatkeun jenis akun ieu di bumi. Éta tiasa kajantenan upami aya komputer anu dianggo ku sababaraha jalma, anu tungtungna nyiptakeun akun pangurus. Sanaos ti Microsoft nyalira tong nyarankeun nyarankeun akun ieu sacara standar dina Windows 10.

Éta logis yén seueur pangguna bet nganggo jinis akun ieu. Kusabab éta mangrupikeun hal anu saderhana, gampang dianggo, salian ti gaduh kaunggulan anu hadé pikeun aksés ka sadayana sareng tiasa ngaéksekusi seueur parobihan dina sistem operasi. Tapi, ieu mangrupikeun hal anu ngagaduhan résiko. Kusabab naon anu anjeun pasang atanapi upami aya anu dipasang tanpa anjeun perhatoskeun, anjeun tiasa ngagaduhan kaistiméwaan dina sadaya sistem. Anu nyababkeun seueur masalah.

Nyatana, sakumaha anu ditepikeun ku Microsoft sorangan, aya sababaraha panilitian anu disalahkeun seueur atanapi paling masalah kaamanan pikeun akun pangurus. Maka, disarankeun pikeun perusahaan ngagaduhan akun normal, tanpa kaistiméwaan, dianggo sadidinten. Nalika ngagaduhan pangurus pikeun tugas administrasi dina sistem.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.