Ahir Windows 10 bakal datang dina 2025, naon anu bakal kajadian teras?

Windows 10

saatos sékrési resmi Windows 11 ku Microsoft mimiti muncul sababaraha pangguna anu aranjeunna henteu hoyong masang sistem operasi anyar perusahaan dina komputerna pikeun sagala rupa alesan. Ieu mangrupikeun hal anu tiasa janten pikahartoseun syarat instalasi anyar tina sami, diantara rinci séjén.

Sareng, upami ieu masalah anjeun, alternatip anjeun panginten ngajaga Windows 10 dina komputer anjeun, versi anu dileupaskeun deui dina 2015. Nanging, anu leres nyaéta Microsoft parantos ngumumkeun yén, 10 taun saatos peluncuran resmi na, dina taun 2025 sistem operasi bakal lirén sahingga dukunganana bakal réngsé. Ayeuna iraha persis ieu bakal kajadian sareng naon hartosna?

Aduh kana Windows 10 dina 2025: Microsoft ngumumkeun ditarikna dukungan pikeun sistem operasi

Sakumaha anu kami sebatkeun, dina hal ieu Microsoft parantos jelas sareng sababaraha tanggal akhir dukungan parantos mimiti muncul ti perusahaan. Khususna, Aduh pamungkas pikeun Windows 10 bakal kajantenan tanggal 14 Oktober 2025, sahenteuna pikeun pangguna biasa versi Home sareng Pro anu parantos dipasarkeun tina sistem operasi cenah.

Windows 11
Tulisan anu aya hubunganana:
Ningkatkeun kana Windows 11: kasaluyuan, harga, sareng sagala hal anu urang terang dugi ka ayeuna

Windows 10

Dinten éta, anu bakal kajantenan sami sareng anu kajantenan di 2020 sareng Windows 7, ogé sareng sistem operasi Microsoft anu sanésna: apdet sareng dukungan resmi bakal réngsé. Ku cara kieu, kaamanan sistem atanapi stabilitas henteu dijamin dina sagala kaayaan ti taun 2025, sanaos dugi ka éta teras bakal teras diénggalan. Sareng, upami anjeun peryogi bantosan sareng sistem, sebutkeun yén ti tanggal éta Microsoft ogé bakal lirén nawiskeun na.

Ku cara kieu, maksud ti pihak perusahaan cukup logis, sareng anu aranjeunna milari nyaéta éta saloba pangguna sabisa ngalih kana Windows 11 anyar, hal anu bakal dipermudah sakumaha anu kajantenan dina dinten na ku datangna Windows 10 kanggo pangguna Windows 7 sareng Windows 8.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.