Kumaha carana nyingkahan "Update sareng shutdown" dina Windows 10 salaku standar

Pareuman komputer

Tanpa diragukeun, salah sahiji cacat anu paling dikritik di Windows nyaéta nalika pembaharuan sistem kritis dipendakan, kumargi dina waktos-waktos anu khusus nalika Windows Update peryogi anjeun ngabalikan komputer pikeun masang éta, tiasa waé éta komputer anjeun neken pilihan pikeun mareuman dina ménu boot, ngan ukur masihan pilihan "Anyarkeun sareng mareuman" tibatan.

Jelas yén ieu dilakukeun pikeun kaamanan, sahingga komputer tiasa nungkulan ancaman sareng kerentanan énggal, tapi anu leres nyaéta khususna dina komputer anu rada lami henteu salawasna saé kusabab kurangna waktos, tumut kana akun yén waktos salajengna éta boot éta bakal nyandak langkung lami ti biasana. Nanging, sigana mah tungtungna masalahna parantos resmi direngsekeun di Windows 10.

Ieu anu anjeun kedah lakukeun pikeun nyingkahan "Perbarui sareng mareuman" dina Windows 10

Sakumaha urang disebatkeun, solusi pikeun masalah ieu dina Windows 10 langkung saderhana tibatan biasana sabab éta masalah anu, panginten ku pamundut populér, parantos direngsekeun sacara resmi. Ku cara kieu, sanaos sigana rada ironis, naon anu anjeun kedah lakukeun nyaéta ngapdet komputer kana vérsi pangénggalna anu sayogi.

Ku cara kieu, anjeun tiasa nganggo jandéla pembaruan tukang sihir tiasa kahontal ku cara anu cukup saderhana, ti saprak fungsionalitas kaasup ti Windows 10 Mei 2020 Apdet sareng dina versi engké tina sistem operasi.

update Windows
Tulisan anu aya hubunganana:
Janten anjeun tiasa ngaunduh sareng ngapdet komputer kana Pembaruan Windows 10 Méi 2020

update Windows

Nyandak ieu kana akun, pas anjeun gaduh Windows 2004 versi 10 atanapi langkung luhur dina komputer anjeunDaripada ngan ukur nembongkeun téks "Apdet sareng mareuman" nalika aya pembaruan anu penting, duanana dina menu Start sareng nalika mencét Alt + F4 kedahna muncul, sajaba ti opsi pikeun ngapdet kamampuan pikeun mareuman atanapi ngabalikan komputer anjeun tanpa kedah ngalakukeun pamasangan naon waé.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.