Alto's Adventure sareng Alto's Odissey gratis pikeun waktos terbatas di Epic Games Store

Upami urang mikir parah, sareng tanpa ngalakukeun seueur, pastina pertandingan anu Epic Games Store mikeun minggu ieu ogé aya hubunganana sareng langkah Epic pikeun ngagugat Apple kusabab mundur teu ngijinkeun pengembang gaduh pilihan sanés nalika masang kaulinan atanapi aplikasi dina ékosistem ios.

Alto's Adventure mimiti debut di ios sareng gancang janten salah sahiji gim anu paling populer dina ékosistem seluler. Teu lila saatos éta ngahontal sesa platform. Dugi Kemis payun jam 17:XNUMX sonten (waktos Spanyol) urang tiasa unduh Kumpulan Alto gratis.

Kumpulan Alto diwangun ku Pariwisata Alto y Odyssey Alto sareng nempatkeun urang dina sapatu skier anu kedah ngatasi sagala halangan anu anjeunna pendakan di sapanjang jalan ku ngaluncatan, ngalakukeun karton, nyingkahan jurang ... Upami anjeun sateuacanna maénkeun salah sahiji judul hebat ieu anjeun bakal terang persis naon éta sareng kumaha saderhana éta antar muka pangguna sareng midangkeunana.

Kumpulan Alto nempatkeun urang tiasa dianggo langkung ti 120 tingkatan, 360 tujuan sareng 7 karakter anu béda salian ti lokakarya dimana urang tiasa nambihan paningkatan. Salaku tambahan, éta ngamungkinkeun urang ngaropea soundtrack anu urang hoyong ngupingkeun duanana dina modeu standar boh dina modeu zen.

Cahaya judul ieu mangrupikeun salah sahiji aspek anu paling matak, ti ​​saprak nalika urang maju urang buka ti beurang ka wengi, ti cerah ka cuaca hujan ku badai janten henteu ngan ukur disarankeun pikeun mikaresep ku headphone pikeun mikaresep épék ieu, tapi ogé pikeun musik anu ngurilingan urang.

Pikeun ngamangpaatkeun panawaran ieu, Urang kedah gaduh aplikasi Epic Games dipasang di tim kami, aksés éta sareng buka Bagéan toko sareng bagian Kaulinan Gratis.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.