Kumaha cara ngaunduh sareng masang HP Support Assistant kanggo komputer Windows mana waé

HP

Dugi ka ayeuna, Hewlett-Packard, ogé katelah HP ku inisialna, mangrupikeun salah sahiji anu pang populerna di pabrik komputer Windows sareng Linux, versi desktop boh portabel, ogé printer sareng jinis alat-alat sanésna.

Kusabab kitu, mungkin waé anjeun gaduh alat mérek sareng anjeun peryogi dukungan pikeun éta, atanapi panginten éta, contona, anjeun parantos ngaformat komputer sareng kedah ngaunduh driver pikeun komponén khusus na deui. Sareng, dina kasus ieu, Hal pangsaéna anu tiasa anjeun laksanakeun nyaéta langsung kéngingkeun Asisten Pendukung HP, alat parangkat lunak pabrik anu ngamungkinkeun pamasangan apdet, cék perangkat keras sareng jaminan sareng seueur deui.

Janten anjeun tiasa ngaunduh vérsi resmi HP Support Asisten versi gratis

Mimiti, kedah dicatet yén pikeun pamasangan HP Support Assistant henteu kedah ngagaduhan perlengkapan mérekna, kumargi upami contona anjeun gaduh printer atanapi anu sami, éta ogé tiasa manpaat pikeun ngapdet driver atanapi firmware anjeun, sareng anu sanésna. Nanging, éta langkung nonjol dina alat-alat mérek kusabab éta ngamungkinkeun pamasangan sareng pembaruan driver sareng jinis perangkat lunak sanés.

Janten anu biasa, pikeun neraskeun pamasangan anu sami anjeun kedah angkat ka halaman wéb resmi HP Support Assistant, dimana anjeun tiasa ningali éta langsung nalika ngakses inpormasi anu aya hubunganana sareng vérsi anu pangénggalna dirilis. Di dinya anjeun tiasa mariksa saratna sareng anu sanésna, sareng upami anjeun siap masang vérsi anu pang anyarna, anjeun kedahna waé pencét dina tombol "Unduh Asistén Dukungan HP" anu anjeun bakal mendakan di luhur wéb.

Unduh Asistén dukungan HP

Microsoft Office 365 Installer
Tulisan anu aya hubunganana:
Dupi abdi tiasa masang LibreOffice sareng Microsoft Office dina komputer anu sami?

Sakali download parantos réngsé, installer na cukup saderhana sareng otomatis, sabab éta dianggo sami sareng supir mérek, sareng anu sanésna. Salaku tambahan, upami anjeun ngagaduhan vérsi anu parantos dipasang, éta bakal tanggel waler pikeun ngaleupaskeun pikeun ngapdet deui anu pang anyarna, contona. Sakali réngsé, anjeun kedah ngabalikan komputer sareng dina task bar anjeun bakal mendakan aksés ku ikon tanda tanya.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.