Unduh gambar ISO munggaran tina Windows 10 Redstone 2 kanggo PC ayeuna

Microsoft

Microsoft terus kerja keras pikeun ningkatkeun Windows 10, versi anyar sareng suksés sistem operasi anu populér, sakumaha anu tiasa, sareng pikeun ieu anggota program Windows Insider nembé waé nerbitkeun gambar ISO munggaran Windows 10 dina vérsi Redstone 2 na. Tangtosna, pikeun ayeuna urang kedah masihan kabar anu goréng yén éta ngan ukur aya dina basa Inggris sareng Cina.

Ieu henteu masalah pisan, sanaos urang tiasa teras-terasan ngantosan ISO diumumkeun dina basa Spanyol atanapi dina basa sanés. Pikeun ngaunduh dua anu aya sareng anu bakal datang, urang kedah janten anggota program Insider.

Gambar ISO ieu sampurna pikeun ngalakukeun pamasangan anu bersih dina komputer urang, sareng pikeun ieu éta bakal cukup pikeun ngaunduh gambarna sareng ngadurukna dina DVD atanapi USB. Ti dinya urang ngan ukur kedah nuturkeun léngkah-léngkah pikeun ngalaksanakeun pamasangan Windows 10 énggal ti mimiti, hayu urang émut sakali deui dina versi Redstone 2 na.

Di dieu urang nunjukkeun ka anjeun Versi Windows 10 Redstone 2 sayogi pikeun diunduh;

  • Windows 10 Insider Preview - Bangun 14931
  • Windows 10 Insider Preview Enterprise - Bangun 14931
  • Windows 10 Insider Preview Home Single Language - Bangun 14931
  • Windows 10 Insider Preview Home China - Bangun 14931

Léngkah ieu anu dilakukeun ku Microsoft langkung ti pikaresepeun sareng kami tungtungna tiasa ngalakukeun pamasangan bersih tina vérsi Windows 10 anu pangénggalna dina komputer urang, naha anyar atanapi lami.

Naha anjeun siap ngaunduh gambar anu aya tina Windows 10 Redstone 2 kanggo PC anu Microsoft parantos terbitkeun dina jam-jam terakhir?.

Unduh - ISO Windows 10 Redstone 2 (émut sakali deui yén anjeun kedah janten anggota program Insider)


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.