Unduh Pikuniku gratis, gim platform anu béda

pikuniku

Saminggu deui urang nyarioskeun ngeunaan kaulinan anu urang tiasa unduh lengkep gratis sareng salamina ngalangkungan Epic Games Store. Kali ieu mangrupikeun gim Pikuniku, gim anu ngagaduhan harga biasa di Epic Games Store 12,99 euro, harga anu sami sareng Steam.

Pikuniku mangrupikeun gim éksplorasi anu lumangsung di dunya anu béda, dunya anu, sanaos mimitina sigana fantasi, sabalikna pisan sareng dimana urang kedah ngungkabkeun plot konspiratorial pikeun ngamimitian revolusi anu bakal ngarobah dunya éta.

Sadaya judul anu Epic Games sayangkeun pikeun urang unggal minggu gratis, anu salamina, janten urang tiasa nyepeng aranjeunna tanpa kedah ngaunduh kana komputer urang dina waktos éta.

Ieu ngamungkinkeun urang teu meunang hard drive urang ku kaulinan anu, gumantung kana judulna, tiasa ngeusian sababaraha puluhan GB. Ieu sanés masalahna, sabab Pikuniku ngan ukur nempatan 300 MB dina hard drive urang.

Syarat Pikuniku pikeun PC

Pikeun tiasa nampi gelar ieu, tim kami kedah dikelola sahenteuna ku Windows 7, prosésor Intel Core 2 Duo, 2 GB RAM, grafik nganggo Intel HD Graphics 2500, DirectX 10 sareng 300 MB panyimpenan. Téks gim ditarjamahkeun kana basa Spanyol, tapi henteu sorana, sora anu ngan ukur aya dina basa Inggris.

Kumaha cara ngaunduh Pikuniku gratis

Hal kahiji anu anjeun kedah terang nyaéta dugi ka dinten naon urang tiasa ngaunduh judul ieu gratis ngalangkungan Epic Games Store. Urang tiasa ngaunduh kaulinan Pikuniku gratis sareng salamina Dugi ka 8 Oktober payun jam 5 sonten waktos Spanyol.

Pikeun ngaunduh judul ieu, urang ngan ukur kedah muka aplikasi Toko Epic Games, buka bagian Toko sareng milarian judul ieu. Upami anjeun henteu sateuacan ngaunduh installer, anjeun tiasa ngalaksanakeunana ku nuturkeun léngkah-léngkah anu kuring jéntrékeun Artikel ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.