Janten anjeun tiasa ngaunduh sareng masang versi pangénggalna LibreOffice kanggo Windows gratis

LibreOffice

Sanaos suite Microsoft Office biasana dikategorikeun salaku salah sahiji anu paling lengkep sareng mangrupikeun pangguna anu seueur anu langkung sering dianggo dina komputerna, saleresna éta ogé ngagaduhan watesan, sareng éta kecuali dina hal guru, murid sareng padamel éta mayar.

Kumargi ieu, mangrupikeun séri program open-source anu sampurna alternatif pikeun Microsoft Office sareng yén éta tiasa dianggo tanpa masalah sareng teu mayar kanggo aranjeunna, sareng dina sababaraha kasus aranjeunna ngagaduhan karakteristik program Kantor. Sareng, dina hal ieu, salah sahiji alternatif anu pangsaéna anu tiasa dipanggihan ayeuna nyaéta LibreOffice.

LibreOffice: unduh paket lengkep gratis di dieu

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, LibreOffice mangrupikeun alternatif pikeun perangkat lunak kantor Microsoft anu didamel ku The Document Foundation, anu dina kaseueuran kasus sanggup nyumponan kabutuhan pangguna. Dina hal ieu sayogi pikeun pangguna Windows, Linux sareng macOS gratis, dina sadaya tilu kasus dina versi 32-bit sareng 64-bit.

Pikeun kéngingkeun program pamasangan LibreOffice, anu anjeun kedah lakukeun nyaéta aksés ka halaman wéb download resmi di libreoffice.org, dimana anjeun tiasa ningali kumaha dua vérsi anu béda némbongan. Di luhur anjeun bakal mendakan vérsi anu pangénggalna dirilis dugi ka ayeuna, sareng di handap anjeun bakal gaduh versi anu diuji 100% anu langkung mantep, anu disarankeun pikeun para pangguna anu badé nganggo éta pikeun masalah anu langkung lemes atanapi di lingkungan padamelan. .

Microsoft Office 365 Installer
Tulisan anu aya hubunganana:
Dupi abdi tiasa masang LibreOffice sareng Microsoft Office dina komputer anu sami?

LibreOffice

Maka anjeun kedahna waé pilih di sisi katuhu ku drop-down sistem operasi sareng arsitéktur anu anjeun hoyong unduh dina sual, sareng pas anjeun ngalaksanakeun ieu, unduhan installer lengkep bakal otomatis dimimitian. Upami anjeun peryogi, anjeun ogé tiasa mendakan dina halaman anu sami tautan pikeun ngaunduh pitulung offline atanapi anu sami, tapi dina hal ieu aranjeunna leres-leres opsional sareng henteu mangaruhan operasi. Naon deui, pamasanganna sapertos program normal sanés dina kasus Windows.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.