Janten anjeun tiasa ngaunduh sareng masang klien Nextcloud pikeun Windows

Nextcloud

Nyimpen file dina awan mangrupikeun sumber anu langkung seueur dianggo, sabab kaleresan ngamungkinkeun file tetep disingkronkeun iraha waé, salian ti janten sumberdaya dasar dina hal teleworking. Dina hal ieu, sajaba ti solusi klasik sapertos Dropbox, Google Drive atanapi OneDrive, ogé Kami mendakan sababaraha alternatif gratis, anu ngamungkinkeun perusahaan sareng individu ngagaduhan sadayana dina kaayaan kontrol, sapertos anu terjadi sareng Nextcloud.

Sareng, upami anjeun nganggo Nextcloud boh pikeun padamelan anjeun atanapi pikeun panggunaan pribadi anjeun, éta kedah dicatet yén anjeun tiasa sacara gampil masang klien pikeun Windows sareng sambungkeun kana sérver anu anjeun pikahoyong, kalayan anu anjeun bakal tiasa nyingkronkeun sadaya file anjeun sareng folder dina komputer anjeun sareng anjeun bakal tiasa ngaksésna iraha waé anu anjeun pikahoyong.

Kumaha cara ngaunduh sareng masang klien Nextcloud pikeun Windows

Sakumaha urang disebatkeun, dina hal ieu klien Nextcloud seueur pisan kapaké dina sababaraha waktos. Sakali klien sual dikonfigurasi dina Windows, Folder anyar bakal ditingalikeun dina komputer anu file anu anjeun peryogikeun tina sérver anjeun bakal otomatis diunduh, nyanggakeun sadayana anu anjeun simpen diunggah.

Pikeun ngamimitian ku unduhan nasabah cenah, Anjeun kedah buka halaman undeuran Nextcloud resmi, dimana anjeun bakal mendakan rangkep rangkep. Dina hal ieu, anjeun kedah pastikeun milih vérsi desktop ku ngaklik "Unduh pikeun desktop", teras, dina daptar sistem operasi, pilih versi Windows.

 

Unduh klien Nextcloud pikeun Windows

Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha nyingkronkeun Google Drive dina komputer anjeun

Sakali anjeun parantos ngaunduh, installer anu dimaksud lumayan langsung. Ieu dituturkeun ku tahap pangaturan awal, numana anjeun kedah ngalebetkeun URL sérver sareng Nextcloud dipasang anu anjeun hoyong tambahkeun sareng atur singkronisasi dina patarosan. Kalayan parantos réngsé, anjeun bakal tiasa ningali kumaha file-na bakal mimiti diunduh teu lami saatos.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.